Warhammer 40K: Space Marine
  • ratgab
    Mondjuk mert 2x, 3x annyi fizetést kapnak ugyanazért a munkáért, mint mi, a fogyasztási cikkek viszont ugyanolyan áron vannak, mint nálunk.

Egyetlen hátránya van a külföldi létnek: a lakhatás drága, de a fizetések viszont annyival magasabbak, mint a hazaiak, hogy abból lehet ezt kompenzálni. Több példát is tudok, több ismerősöm is kint van és mind ezt támasztja alá. Egyik ismerősöm kijelentette, hogy ott kifizette a rezsit, rendesen evett, megvett bármit, amit akart és még egy kocsit is röhögve fenntartott (Amikor pár évvel ezelőtt hazajött, előtte elment 3 hónapra Tájföldre nyaralni és csak pultos volt odakint. Másik ismerősöm Dániában csak napi 4 órában újsághordással havi 100 000 Ft-ot tudott elrakni tisztán rezsi és kaja kifizetése után....

Árak tekintetében jogos, amit mondasz, de még egy magyar is kifizeti ezt az összeget (2500 Ft-ról beszélünk elvégre... Sokan egy buli alkalmával ennk 10x-esét röhögve elverik és még csak nem is milliomosokról beszélünk), ha megteheti! Vedd ehhez hozzá a külföldi 2, 3x-os fizetést és rögtön rájössz, hogy ezt simán kifizetik! (Mikor ha emlékeim nem csalnak Dániában dolgozó cimborám 2 eurós sörárakról beszél egy jobb sör esetében... namármost 10 euró az 5 sör ára.... Szerinted az sok egy külföldinek? Nem hinném!

Ezek a minitranzakciók meg azért nagy üzlet, mert igaz, hogy alig kapsz valamit, de alig is fizetsz valamit, ezért nincs az a " Hú de kiköltekeztem" érzésed... És mivel tudjuk a sok kicsi sokra megy, ezért megy is a bolt rendesen. Sokan gondolkodnak így!

DDo szerverei bezártak:

1. Egy szót sem szóltam szerverekről (Ez akár lehetett a Free-vé válás előtt is, ebbe nem ástam bele magam annyira!)
    2. Én a DDO-sok hivatalos közleményéből idéztem, ők mondták, hogy nagyon megérte nekik!