• MacropusRufus
    melyik része. Úgy amblok. Ha egy olyan helyen vagy amiből még a fény sem tud kilépni akkor te meg én meg úgy egyáltalán az egész univerzum miképpen is tud egyben maradni? A tudómány álláspontja szerint a fekete lukakban van valami szupernehéz test (nem sűrű! ui. miért valami sűrű még ne lesz nehéz, max kis helyen fér el és a méretéhez képest nehéz, de ettől még a tömege és a tömege révén kifejtett gravitációs mezője nem lesz nagyobb mint ami volt akkor mielött összezuhant volna, ha csak nem kap valahonna plussz anyagot), ami magához húz mindent, a fényt is. Akkor hogyan is lehetséges, hogy rendezett mozgások létezhetnek benne, amik nem egyirányba mutatnak, a szupernehéz test felé? Mert ebből az következik, hogy nem övé a meghatárzó gravitációs vonzás vagy nem csak az övé. Továbbá ha benne vagy egy ilyen helyen akkor nem lehet fogalmad arról, hogy benne vagy, hiszen a tömegvonzás amit a fehértörpe generál eltérít mindent, tehát gy.k. nem is így néz ki a világegyetemünk ahhogy kinéz, a Hold sem ott van fizikálisan ahho látod, meg a Nap sem. De az is igaz, hogy egy ilyen hatalmas gravitációs vonzásban mondjuk minden más gravitációs voznás elveszti jelnetőségét. És még biztosan tudnám sorolni sokáig, de ahhogy te sem én sem vagyok csillagász, cska próbálok logikusan gondolkodni.
    Na most te jössz. Linkekkel cáfoljál meg, hogy nincs igazam.
    Mondjuk kezdheted azzal, hogy "azért igaz a cikk mert..."
    kíváncsian várom :)