Támogatod, vagy ellenzed?
  • dronkZero
    #65
    " megkérdőjelezhetetlenül az egészségtelen körülmények, táplálkozás "

    Nem, itt beszélsz hülyeséget, erre mondom, hogy valami elbaszott egészség-vallás, vagy valami elbaszott életmód-fetisizmus ez nálad.

    Valahol ott vagy elszállva, hogy még valami 19. századi idilli világnézeted van, hogy létezik olyan, hogy "természetes halál". Tudod régen MINDEN természetes halál volt, amit nem tudtak sérüléssel vagy betegséggel megmagyarázni. Amikor első blikkre nem látszott rajta, hogy mi a baja (mert mondjuk gyomorrákos volt, leállt a májműködése, vagy agyvérzést kapott), akkor őt bizony Istenke magához szólította.
    Amióta TUDJUK, hogy mibe halnak bele az emberek, azóta nevezzük ráknak, infarktusnak meg agyvérzésnek.

    NINCS OLYAN, hogy természetes halál, ha elkezd a szervezet tönkremenni valahol, akkor annak már van neve, adott neki az orvostudomány.

    Lehet, hogy ez foglalkozási ártalom nálad, egy számítógép (vagy még inkább, oprendszer) tényleg nem degradálódik másképp, csak ha külső manipuláció, vagy user error éri, de az ember nem ilyen, az tönkremegy, csak úgy, az idővel is. Teljesen téves az az elképzelésed, hogy ha nem lenne káros a környezet, akkor aztán végtelenségig élnénk. Nem, nem élnénk.