Támogatod, vagy ellenzed?
  • Balumann
    #62
    ""-A másik ezt a 30-40 -es átlagéletkort továbbra is megalapozatlan hülyeségnek tartom. ""

    Ezt a civilizáción kívüli (korábbi) benszülöttekre mondtam, nem 2-300 évvel ezelőttre.

    "Tehát ezzel most azt mondtad, hogy az orvostudomány csak arra jó, hogy a saját maga által keltett problémákat kezelje, és ezáltal elérje az ősember szintjét. Hát már bocs, de ez baromság."

    Hát, én szerintem ez nem egészen egyenértékű azzal, amit én állítottam. Nem csak arra jó nyilván. Amit állítok hogy normális körülmények között élő, civilizációtól elszeparáltan élő természeti népek kevésbé voltak érintettek a vírusos betegségekben (főleg a halált is okozókban), illetve a tipikus civilizált életmódból adódó betegségekben (általánosságban). Nem állítom, hogy egyáltalán nem kaphattak el semmilyen betegséget, azt se hogy 1-1 törzs nem halhatott ki, mert megfertőződtek valami vírussal.

    Az átlag életkor ma 60-80 év között van, és ez a természetben élő népeknél sem volt másképp. (nem a mai, nem érintetlen, a szélsőséges területekre kiszorított népcsoportokra gondolok, habár még ott is magasabb 40 -nél valószínűleg). Aki ma nálunk eléri a 80-90 éves kort, az nem mesterségesen éri el, hanem nagyrészt csak a vírusos betegségektől kell megvédenie az orvostudománynak, meg a környezetünk káros anyagaitól. remélem így már érthető.