Támogatod, vagy ellenzed?
  • Balumann
    #52
    De áruld már el - pontosabban cáfold már meg azt, ami annyira ostobaság lenne. Elhiheted, hogy ezeket nem én találtam ki, hanem azok alapján amiket olvastam, tanulmányoztam, stb. én ezt gondolom helyesnek. Ti meg úgy írtok mintha valami fanatikus elmebeteg lennék, aki földönkívüliekről meg nemtudom mikről beszél. Elég sok hülyeséget leírtam már a fórumban ezt elismerem, sokról beláttam már hogy tényleg nem igaz. Dronkzero még olyanokat is beleakar erőltetni az állításaimba amit még korábban sem mondtam, hogy a kőkori orvostudomány fejledtebb volt, vagy nemistudom.

    Kíváncsi vagyok az ellenérveidre a #46 -os hozzászólásomra.

    Daniken -hez meg pláne nem értem a hasonlatot, semmi olyat nem állítottam, ami annyira elképzelhetetlen lenne, mégha netán rosszul is látok valamit, és nem vagyok az a fanatikus akit ha érthetően megcáfolnak, akkor sem fogadom el. Ezért sem értem ezt a hangnemet meg hasonlatokat, és pláne nem a személyeskedést.

    DronkZero azért legalább még érvel és sokszor meggyőzött, de most ő is csak hol ferdíti amit mondok, hol olyat ír aminek én se írtam az ellenkezőjét és nem cáfol.