Kingdoms of Amalur: Reckoning
-
Tegnap játszottam vele kb 2-3 órát. Szerintem egyáltalán nem év játéka, fele annyi élményt nem nyújt mint a Skyrim. Grafika, hiába működik a post-process, olyan kontrasztos h inkább kikapcsoltam, ilyen élén színekre rárakni bloomot, pfff... Első dolog amit lefikázok: az h baromira látszik a hozzá nemértés, és a teljes ötlettelenség a készítők vagy az EA részéről. Amikor neki álltak, le kellett volna szögezni hogy mit csinálunk, rpgt, hns, mmot. A küldetések között van jó pár tipikus mmo küldi, gyűjts össze ennyit ölj meg annyit. Más, nagyon dícsérték a craftot, úgy rossz ahogy van. A blacksmith mint egy mmoban, framolós szar... Nem olyan mint a Skyrimben, vagy akár Gothicben, h ráteszem a skill pontot, össze gyűjtöm az ércét és megyek kovácslni. Az SW ToR reverse engineering-el 1az1 ben megegyezik. A fegyverek komponenseit kell gyűjteni a lebontásukkal... ergo ah akarok vmi jó cuccot lilat pl, ahhoz baromis sok lilat kell lebontani... de ha inkább Mercantile-re rakokom az össz pontot, akkor eladok mindent nagy pénzért, árustól meg veszem a lilát szinte ingyen. Na ennyit a craftról.
Kombók, enlightened az hiszem te dícsérted, itt a topicban. Persze baromi sok van az összes fegyverhez. DE! az alattomos MI miatt életbe nem fogod használni mindent, Warival megyek, és nem egyszer olyat csinálnak a mobok, h körbe állnak, de nem támadnak, ha előrébb megyek, ők hátrébb, de ha éppen elnyomnák vmi kardos kombót azonnal megüt és annyi félbe szakadat(magasabb szinten lesz egy skill ami -amorért 1 is időre véd az interruput elől) , majd rám ver vmi 3x sorozatot
1v1ben nagyon jók, trollt is hp vesztés nélkül lehet verni. Sok ellenfél ellen, meg csak hadonászás.
Mágust indítsatok és Mercantil skillt kimaxolni.