Kingdoms of Amalur: Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk van ilyen energia pajzs, azt még megértem, hogy nem fogja folyamatosan.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
PSN ID.: Beegabor
- ha a fõhõs automatikusan elteszi a kardot
- ha a fõhõs csak futni tud, menni nem.
- ha a fõhõs nem tud ugrani.
Nem lesz ez rossz játék csak mintha kicsit megállt volna az idõ náluk úgy 2006-2007 körül. Tipikus "gyerekbetegségek" rontják az összképet.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Valahonnan nem lehetne lecibálni a demohoz a crackket? Ne keljen az egészet leszedni újra?😞
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
- A zenék-, szikron és egyéb hangok korrektek, jól sikerültek.
- A gépigény pedig kifejzetten barátságos. (256 Mb-os videiókátrtyával is elmegy a játék minden komolyabb szaggatás nélkül).
\"Mindég, minden körülmények között.\" (by Alekosz, Olivér módra)
- A technikai bakik (hiányzó textúra és szájmozgás egy-két helyen, rossz animáció a felszerelés-menüben) szerintem nem olyan nagy bûn, mert uyge ez egy demó, ami vagy már régóta megvolt nekik, csak a kiadó most jutott el odáig, hogy lehetne valamit kezdeni vele, vagy nem is csináltak és most hirtelen raktak össze egyet. Így nem érdemes a végleges játék minõségére irányuló messzemenõ kövekeztetéseket levonni belõle. (De lehet nem így van.)
- Még jó, hogy azon az állásponton vagyok, hogy az új játékok körüli hype-al meg marketinggel nem érdemes foglalkozni. ( A legendák életükben válnak legendává, nem születésük elõtt.) Ugyan jó és szép a játék, de nem egetrengetõ újításáradat, hiszen majd minden eleme már látható volt valahol. Nekem ez ugrott be játék alatt:
Az Oblivion és a Fable vadházasságának sarja, aki Gothicon, WoW-on és Darksiders-en nõtt fel, és talán játszott a Witcherrel is.
1 A világ felípétése és megjelenése erõsen Fable-szerû.
2 A világot mozgató mechanikát az Oblivion inspirálta (persuation, pickpocet, lockpicking, kerektergenerálás, stb.)
3 A craftrednszerhez szerintem sokan a WoW-ot mondanák elsõnek, de korábban is jelen volt (mindenki merít valahonnan), én a Gothicot az Elder Scrolls játékokat és modjaikat említeném.
4 A harcrendszerhez hasonlót már produkált War a Darksidersben és Geralt nevû Witcher barátunk is besegíthetett a kiképzésbe. (Habár a staffos harc tényleg szép és látványos)
5 A Fateshift és egyéb kivégzések pedig tipikus konzolos ritmusjelenetek.
- A kamerakezelés tényleg fura elsõre, de én hamar hozzászoktam (Kamera érzékenység minimálisra állítása után).
- A kasztgenerálás és -fejlesztés jóféle, de hasonló a Titan Quest Mastery Syteméhez (mondjuk az sokkal kotötteb, de megvannak a hasolóságok).
- A történet, a lore a játék örül jó. Én élvezettel merültem el a játék honlapján is benne. ( De ha a Fae, Seelie, Unseelie, Winter Court, Summer Court ismerõsnek, hat, az azért van, mert a King Arthur játékban is benne vannak, ami pedig a skót mitológiából merített)
- Számomra üde színfolt a játék a single-player fókuszáltsága miatt, mert manapság, amiben van multira, vagy co-opra lehetõség, az általában úgy van felépítve, hogy használni is kelljen, és lehet, hogy jó a közös móka, de nekem, nem jön be, mert pont a spontaneiátást öli ki a játékbõl, amit nekem elsõdleges.
- Összeségében véve mégis jó játék, mert hiába érhetõek jól teten, az ihletõ források, ezeket egyben ég sehol sem láttuk, és jól kiégészítik egymást. És aki nem játszott a fentebb említett címek közülegyikkel sem, vagy csak egyel-kettõvel, annak okozhat nagy meglepetéseket a játék.
Lehet hogy nem lesz az év játéka, de ha legalább ilyen marad a végeleges verzió, az év legjobbjai között fogjuk számon tartani.
Legalábbis szerintem.
(Bocs, ha túl terjedelmesre sikeróltem, de próbáltam objektívan, minél szélesebb leírást nyújtani azok számára akik esetleg innen hallanak elõször a játékrõl, vagy még nem tudják, mit várjanak tõle)
\"Mindég, minden körülmények között.\" (by Alekosz, Olivér módra)
Az egyetlen probléma az egérrel van. Az h 1-9 ig hotkey, minden rpgben ilyen. Nem gond. Fegyóváltás is gyors, görgõhöz hozzá érek máris vált. Csak a kamera mozgatás, fordítás az bajos egy kicsit, megpördült az egész mikor hozzá értem az egérhez. 1600dpirõl 800ra kellett levenni + a menüben az érzékenységet is a legkisebbre. Egy séta gomb viszont baromira kellene. Mert nagyon gyors karakter.
Amúgy van crackelt skidrow demo 😄 nem telik az idõ gondolom. itt nem tudom mennyire hiteles, én egyik linkrõl se tudtam leszedni, de amúgy sincs annyi tartalom a demoban h több idõ kelljen rá.
Igazábol azt kell mondjam megvett a játék, de amennyibe most kerül annyit nem adnék érte, mondjuk ugy kb. fele annyit már igen 😊 Majd várok valami akciora, addig meg virágbolti változat.
Kicsit olyan, mintha egy butitott Skyrim lenne, viszont sokkal nekem jobban tetszö karakter fejlesztéssel és harcrendszerrel. Bár kicsit nyitottabb világnak jobban örülnék, de igy sem rossz. A térkép ránézésre egész nagy, el lehet majd benne szorakozni. Remélem a történet is érdekes lesz, és a mellék küldetések is változatosak lesznek, mert akkor egy remek akcio-rpg-vel lesz dolgunk és sok orát bele lehet ölni 😊
A grafika meg érdekes...néha ugy érzem, mintha pár évet visszaugrottam volna az idöben, néha meg szép...mondjuk igy legalább reccenés nélkül elszalad a gépen ami viszont mindenképp jo... 😄
Végülis sztem mindenképp végig fogom játszani, sok lehetöség van benne, a harcrendszer és a karakter fejlesztés nagyon tetszik.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Az alap irányítás és harc kezelés is sokkal jobb, ez egy igazi 3th nézetû játék a hozzá való kontrolleres irányítással.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Az is szép, hogy már a legelején (a vízesés mögött) varázsfegyver meg minden vár, nem kell órákig bunkóval menni 😊
Végülis nem is annyira szabad meg részletes, mint amit a Morowind és Oblivion dizájnerétõl vártam volna ... na meg vannak érdekes megkötések ... nincs ugrás, nem tudok lemenni egy kis dombról mert megfog a láthatatlan fal. Az irányítás sem tökéletes, legalábbis egér és billel ... mindjárt kipróbálom X360 kontrolerrel.
De jó lesz ez ... viszont a Skyrim marad a trónon 😊
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Az élet és manna italt felesleges mert arra vannak gyors gombok.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Az italokat a tab menübe teheted.
Next PC upgrade: 2022
Nem jósolok neki nagy sikert.Bár ki tudja lehet másnak ez teszik!
Az év játéka biztos nem lesz mert az a dio lesz.
A kombók jók varázslóval, de a pajzsos hárítás az...az... valami VICC
A grafot nem szídnám, van stílusa, de kidolgozás és az atmoszféra az eltûnt a fejlesztés során, Ehhez képest a DeathSpank fényévekkel jobb😊 (rajzos grafról asszociálva)
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%