2114
Kingdoms of Amalur: Reckoning
  • Totti5
    Ha ellopok valamit ( nem látnak meg ), és mondjuk az egy ruházat, és hordom, akkor ha visszamegyek a tett helyszínére lebukhatok? mert van egy piros jelzés mellette hogy lopott, valakinek valami tapasztalat?
  • enlightened
    Nem mondta senki se hogy frankó. Engem állítasz itt pellengérre meg cseszegetsz, mint valami szemét állatot. Közbe meg linkeket raknak ki, ahol streamelik a lewarezolt játékot stb stb... Nem gonoszságból írtam ki hogy most jól kicsesszek mindenkivel, mert majd kibannolják őket, hanem azért, mert van volt egy ilyen megoldás, az hogy valaki kipróbálja e vagy nem az ő dolga.

Ne cserélje ki senki se az exe-jét még véletlenül se. Ez bannolást vonhat maga után, vagy sok minden mást!

Most remélem boldog vagy. És leszállsz rólam. Engem állítasz pellengérre aki jót akarok. Nagyon rendes vagy.
  • foxxi
    A DS2 az nekem mondhat Dungeon Siege 2-t is, ezt tényleg ne erőltesd. Vagy ha már példázol, akkor arra ne legyél lusta hogy leírod rendesen a játék nevét.
  • foxxi
    Védenem? Nekem? , hát persze. Nem kell védenem senkit. A warez téma meg messze nem abból áll jogy jogellenes és kész. Óriási leegyszerüsítése ez egy igen összetett problémának, de ez már tényleg nem ide tartozik. Te jöttél elő a warez-al, magával, arra + a "én gondolkozzak már"-ra had reagáljak, ugy ahogy utána tudtam járni. Elhiszem neked, csak furcsa. De akkor egy linket bökjél már ahol leírja valaki az EA-től hogy ez igy frankó, me lemaradtam róla.
  • Fpocok
    Tudtommal originban nincs ilyen védelem. De steamben van ilyen.
  • enlightened
    Nagyon rápörögtél erre a témára. Most írtad ki harmadszor. Nem szólítottam fel senkit semmire, te viszont már harmadjára teszed ezt.

Leírtam egy módszert, ami már ezer éve működik. Szerinted az EA, nem tud róla, a Dragon Age 2 meg a többi játéka óta. Ne piszkáld már a legális vásárlókat, majd mindenki eldönti mit fog tenni. Aki megvette megérdemli hogy játszhasson vele.

Neked a legális váráslókat kéne védened nem a warezolokat.
  • wedge31
    Ez megint hülyeség mert a DS2 tavalyi játék, szerintem is ne eröltesd ezt a témát mert nagyon nem vagy képben.
  • foxxi
    Egy 5 éves játéknak hol van már ma a supportja? Ne csináld már.. sírok. De lehet én tévedek. Bármi lehet. Minden esetre én nem írom ki "hivatalos" topicban hogy "cserélgesd az exe-t". Maradok türelmes, aki pedig bátor ( főleg ma ) annak sok sikert.

Akinek még mondandója van eme OFFba forduló témában, az PRIVIBEN írja és ne OFFoljuk telel a topicot ( ha már a játék miatt nem pörög ).
  • wedge31
    Hülyeség a mai napig az amcsi exével tolom a DS2 multit nincs semmi bann.
    Fatális tévedésben vagy.
  • foxxi
    A futtatható file cseréje ( exe, com, stb. )a jogtulajdonos engedélye nélkül illegális ( google ). Erről ennyit.

Téma OFF.
  • foxxi
    Semmi nincs abba amit írtam. A lopás szó meg vicc.

És ahogy pocok írta az exe csere bannolással jár ( az esetek nagy részében ), én csak erre hívtam fel a figyelmet ( amely más játékok kiadó(i) gyorsan mindig meg is tesznek ). És egy olyan játéknál ahol online tartalmi frissítés várható Én nem biztatnék ( ha már leírod is az - erre van az oFF/Warez topic, ha van ) mondanám senkinek hogy cserélgesse csak az exe-t, mint más játéknál, majd megteszi, erre a kiadó bannolja az accountját, bukja a játékot, a pénzét stb.

Az meg hogy Te türelmetlen vagy és nem birod ki péntekig, nem ok arra hogy kiírd hogy "cserélgess exe-t, és játszhatsz mikor az amcsik". Ez sarkallás a cselekményre. De ne ragozzuk.

Átmentünk meredek offba, és nem a játékról pörögnek a dolgok.
  • wedge31
    Igen, ott szoktam venni a gameket.
  • enlightened
    Wedge te is a CDG-ben veszed? Vagy máshonnan?
  • enlightened
    Ezek szerint az EA előbb szállít nekik. A CDG akkor kezdi árusítani amikor kap belőle gondolom.
  • wedge31
    A CDG megint meglépte ezt a korai kiadást érdekes, hogy mindig az EA játékoknál.
  • enlightened
    "A warez azt jelenti, hogy ellopod a játékot. A lopás azt jelenti, hogy eltulajdonítasz valamit, úgy hogy nem fizetsz ezzel megkárosítva a kiadót. "
    Nem.

Ezt meg indokolhatnád, azzal hogy odaírod, hogy nem, még nem értem meg hogy miért gondolod így.

Szóval szerinted a warez nem lopás. Akkor micsoda? A warez illegális cselekmény és büntetendő. Még nincs nagyon gyakorlat a büntetések végrhajtására, a witcher 2 kiadója próbálkozott nemrég Németországban, behajtani a kalózoktól pénzt csekkeket kiküldve. Ezt 90%-ban be is fizették az érintetettek.

Ha nem lenne vétség, akkor nem küldtek volna csekket nem gondolod?
    Ide nem egy Nem-et várok hanem indoklást.
  • Fpocok
    "A warez azt jelenti, hogy ellopod a játékot. A lopás azt jelenti, hogy eltulajdonítasz valamit, úgy hogy nem fizetsz ezzel megkárosítva a kiadót. "
    Nem.
    "Az, hogy megveszed a játékot és utána kicseréled az exe-t azt jelenti, hogy megveszed legálisan fizetsz érte. Az hogy utána kicseréled az exe-t, vagy kiállítod a vitrinbe a játékot, vagy lehúzod a WC-n már nem károsítja a kiadót, mert kifizetted érte a pénzt és megkapták a bevételt. "
    Az már nem. Viszont dll vagy exe módosításért bannolhat cheat program.
  • Renegade
    hát ez erősen szubijektív, manapság minden hs szerintem, amiben beleáll a fejedbe egy furgon/gigamegalézer/4 m hosszú dárda, de 10 mp után maxon vagy, illetve úgy varázsolsz mint songoku, továbbá az újkori "crpgkbe" a legutólsó paraszt is perkkel születik.
  • Mr. Perfect
    Nem rossz a játék.. persze a skyrim szinvonalát semmiképp nem éri el, de elég jó kis csatákat lehet benne nyomni. VIszont valaki nem tudja vélatlen, hogy amotion blur-t hogyan lehet kikapcsolni? baromira zavar..
  • enlightened
    Foxxi gondolkozzál már el azon, hogy mit írtál. Mert nem vagy tisztában a fogalmakkal. A warez azt jelenti, hogy ellopod a játékot. A lopás azt jelenti, hogy eltulajdonítasz valamit, úgy hogy nem fizetsz ezzel megkárosítva a kiadót. Az, hogy megveszed a játékot és utána kicseréled az exe-t azt jelenti, hogy megveszed legálisan fizetsz érte. Az hogy utána kicseréled az exe-t, vagy kiállítod a vitrinbe a játékot, vagy lehúzod a WC-n már nem károsítja a kiadót, mert kifizetted érte a pénzt és megkapták a bevételt.

Mielőtt, ilyesmiket mondasz ezt gondold végig. Ne hogy én legyek már a szemét, mert kifizetem és az amcsikkal egy időben akarok játszani. Akik meg tegnap óta nyomják mert ellopták, ők meg a jófejek.

Nem sarkallok semmire senkit, mindenki azt csinál a játékával amit akar.
  • foxxi
    Te sirsz a warezolók miatt és exe cserére sarkallod a népet? Szép.

Amugy máár meg is rendeltem, holnap hozza a futár. Bár én megvárom a hivatalos rajtot. A mentés ugyis jó a csúnyából is, igy nem vesztek semmit.
  • enlightened
    na gyerekek, kapható a Reckoning a cdgalaxisban mai naptól fogva. Természetesen a játékot pénteking nem lehet aktiválni, de biztos felfogja tolni az amcsi exe-t a netre és akkor ugyanugy mint a Dragon age 2-t, meg a dead space 2-ot tudjuk már holnap aktiválni, aztán pénteken felulirjuk az eus exe-vel. Királyság én mentem is a boltba.
  • MrAndree
    A dragon age 2 nem hack&slash, de nem baj. Amire te gondolsz az a diablo.
  • broman191
    Hack'n'slash-nél azért többet kell alakítani (normál szinten is), főleg a játék vége felé... :)
  • enlightened
    Sokak felróják a játéknak, hogy olyan mint egy MMO. Ez azért van, mert ANNAK készült. Ezt a mmorpg-nak akarták megcsinálni, mint a wowot meg többit, útközben rájöttek, hogy azért a WOW-ot nem vernék le meg az SWTOR-t sem, ezért félúton elkezdték átszabni single player RPG-re. De ettől függetlenül az MMORPG-s nyomok megmaradtak a játékban. Szóval senki de döbbenjen le. De ezt mindenki tudta már fél évvel a játék megjelenése előtt, mert elmondták, hogy MMORPG-nak készült alapból, de nem az lett. Nem véletlenül a hasonlóság.
  • Prince23
    A Dragon Age 2 hack 'n slash feelinget azért beadja?
  • foxxi
    Nem kéne a Skirymhez hasonlítgatni. Aki ezt teszi az még az alapvető dolgokat sem olvasta el a játékról. Erről meg ennyit.

Az meg hogy a kraft olyan mint az mmoban, ergo szar - mindent elmond a hozzáállásodról. Csupán csak annyi kérdés marad, hogy akkor mi a fenének járszol vele? Ha már az "alapelgondolás" szintjén realizálódott sémák ismerete alapján; aki várta és "értette" azt pont erre számított.

A kombóknak se az a lényege hogy egymás után / mind elnyomogasd - mint ahogy MMO-ban se azért van 54 aktív skilled hogy egymás után zongozázz rajta, hanem az aktuális helyzethez legjobban megfelelőt használd. A változatosság pedig a helyzethez igazodik.

Diablóban pölö nem hadonászol?
  • JethroHUN
    Jah én is hardon kezdtem, de farkasok elkenték a számat, 3an, néztem is
  • TVelvet
    Nekem bejön, olyan laza kis hacknslash, rpg keverék. Mese grafikával.
    (küldetésekhez hozzáteszem, minden rpg-ben van gyűjtögetős, küldi..)
    Én hardon kezdtem el, azért néha megizzadok. :)
  • JethroHUN
    Tegnap játszottam vele kb 2-3 órát. Szerintem egyáltalán nem év játéka, fele annyi élményt nem nyújt mint a Skyrim. Grafika, hiába működik a post-process, olyan kontrasztos h inkább kikapcsoltam, ilyen élén színekre rárakni bloomot, pfff... Első dolog amit lefikázok: az h baromira látszik a hozzá nemértés, és a teljes ötlettelenség a készítők vagy az EA részéről. Amikor neki álltak, le kellett volna szögezni hogy mit csinálunk, rpgt, hns, mmot. A küldetések között van jó pár tipikus mmo küldi, gyűjts össze ennyit ölj meg annyit. Más, nagyon dícsérték a craftot, úgy rossz ahogy van. A blacksmith mint egy mmoban, framolós szar... Nem olyan mint a Skyrimben, vagy akár Gothicben, h ráteszem a skill pontot, össze gyűjtöm az ércét és megyek kovácslni. Az SW ToR reverse engineering-el 1az1 ben megegyezik. A fegyverek komponenseit kell gyűjteni a lebontásukkal... ergo ah akarok vmi jó cuccot lilat pl, ahhoz baromis sok lilat kell lebontani... de ha inkább Mercantile-re rakokom az össz pontot, akkor eladok mindent nagy pénzért, árustól meg veszem a lilát szinte ingyen. Na ennyit a craftról. Kombók, enlightened az hiszem te dícsérted, itt a topicban. Persze baromi sok van az összes fegyverhez. DE! az alattomos MI miatt életbe nem fogod használni mindent, Warival megyek, és nem egyszer olyat csinálnak a mobok, h körbe állnak, de nem támadnak, ha előrébb megyek, ők hátrébb, de ha éppen elnyomnák vmi kardos kombót azonnal megüt és annyi félbe szakadat(magasabb szinten lesz egy skill ami -amorért 1 is időre véd az interruput elől) , majd rám ver vmi 3x sorozatot
    1v1ben nagyon jók, trollt is hp vesztés nélkül lehet verni. Sok ellenfél ellen, meg csak hadonászás.

Mágust indítsatok és Mercantil skillt kimaxolni.
  • enlightened
    Ja közbe rájöttem sajna :S. Mindig Európához sorolják magukat, de a pénznemüket nem váltják át euróra, csak a jó dolgokat tartják kötelezőnek magukra.
  • MrAndree
    UK is Európában van.
  • enlightened
    Nem baj remélhetőleg kedden már tolom én is Originon UK változatot adnak el, ezt most néztem meg, külön odaírták, szóval teljesen jó lesz elvileg.
  • enlightened
    Látom beindult a warezolás ezerrel sok ember részéről.
  • TVelvet
    nos ha minden jól megy, itt streamelem a játékot. Nem bírtam ki. srry :)

stream
  • mac83
    sziasztok! gamepad-ot sikerült valakinek máködésre bírni? nekem sehogy sem érzékeli, x360emuval sem :(
  • Nos
    Én nagyon szkeptikus voltam a játékkal kapcsolatban, de elkezdtem vele játszani és próbáltam magam beleélni.
    És az a szép benne, hogy bele lehet. Igaz, én úgy játszok, hogy amit lehet elolvasok. Egy kicsit úgy vagyok vele, mint egy könyvvel. Szóval nálam nem 9 óra lesz a főszál. Nem csak bejárni, hanem megismerni is szeretném a világot, mint valami felfedező és erre ez a játék azért nem rossz.
    A lényeg: Kezd a mese magával ragadni és még a grafika is illik hozzá, megbarátkozok vele.

Sokat még nem haladtam benne, de a demós élményekhez képest pozitív irányban változott a véleményem.

Kérdés, hogy mit fogok gondolni róla két nap múlva.
  • enlightened
    Én majd kedden ha meg tudom venni, belemélyedek:D
  • ratgab
    Hát figyelj. Addig vittem el, mint a demóban, sőt még addig se. Még a kezdőfaluba sem jutottam el, csak teszteltem. Ma már inkább alszom, majd holnap meló után kicsit jobban belemélyedek.
  • ratgab
    Szedd le a csúnya verziót és teszteld. Ha 4 óra múlva is úgy érzed, hogy jó vedd meg. Ha nem, akkor megspóroltál 1 kis pénzt és egy kis bosszúságot.