Kingdoms of Amalur: Reckoning
  • Laza
    Na, lvl 11-en elfutottam az arénához, hogy próbára tegyem magam ... a felszerelés rajtam a Mass Effectes szet (~ 170 armor, a játék elejéről, ezen a szinten már gyenge) és egy régebben kovácsolt 1h (39 dmg) kard meg egy talált 2h kard (59 dmg).
    Azt kell mondanom, hogy hiába a legnehezebb fokozat, gyerekjáték volt végigverni magam a quest sorozaton. Nem mondom, hogy nem volt kihívás, aktívan kellett harcolnom, mindenki narancsszínű volt, egy rakás minor HP lötyi is elment. A bossok igen sok HP-vel rendelkeztek, mármint a kardjaim sebzéséhez képest :) bár a kombóim így is szépeket tudtak sebezni (~ 200 ... az sok? :) ).
    Egy deka lila cuccom nem volt a karin, de a rewardokból azért fel tudtam venni pár darabot. Na meg 2 szintet is nőttem odabent :)
    Na, miután levertem az egészet (és persze nem álltam be a mocsok pasihoz, nem tudom mi lett volna a másik út), elkezdtem nyomni a táblát. Megcsináltam a 4/5-ét, de csak ezért hagytam abba, hogy holnapra is maradjon, mert már késő van :)
    Egyszer veszítettem csak, mikor az lett volna a feladat, hogy 'ne essek el', csak nem olvastam el, és rám vert a debella odabent :)
    Második nekifutásra esélye sem volt :)
    Egy másik volt még szopatós, mikor kva sok repkedő vacak jön, és 25-öt ki kell nyírni ... azok lőnek, mindent csinálnak, mozdulni nem lehet, de azért meglett elsőre :)

Na, szóval ez volt eddig a legnagyobb kihívás és móka a játékban, de ez is úgy, hogy elvileg jóval a szintem felett van. Ezen a nehézségi fokon végig ilyennek kellene lennie ... bár lehetne még nehezebb :)
    Remélem lesz hozzá mod vagy valami.