Kingdoms of Amalur: Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk mindegy mert annyira nem kot le a jatek, hogy mar nem is jatszom vele. :D
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Mindegyiket mázlival szedtem össze.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Gondolom, nem nagy szám egyesek "full set"-jéhez képest, de én örülök neki, mert gyakorlatilag majdnem a játék eleje óta megvan.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem sokat értettem a szövegbõl, de végül is, ha jók vagyunk, akkor érdemes életben hagyni a Maiden-t vagy meg kell ölni?
És ha életben hagyjuk az kihatással lesz a történetre a késõbbiekben?
Ezen kívül megcsináltam a Star Camp elsõ küldijét.
Mágus-harcos küldivel szinte nulla lopakodással érdemes egyáltalán a többit felvenni?
Ilyen felállásban is megoldhatók?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon
:-D
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Illetve még annyi, hogy a +dmg vs Niskaru, +dmg midnight,day stb. az hat spellekre is?
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
1.) mázli
2.) nagyon sok farm
3.) megpróbálod megállapítani hogy melyek azok a ládák és mobok amik a legjobb droprate-tel rendelkeznek és azokat farmolod, így nem nagyon sok csak simán sok farm :D
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Nem vagyok egy gyûjtögetõs fajta, nem nagyon használom ki
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
van a játékban ház, ahol lepakolhatom a cuccaimat? <#idiota>#idiota>
egy pici helpet pls, hogy merre/melyik küldiben találom
Én az elején adtam el hármat Til könyvei közül.
Gondolom azért lehetett, mert még a küldit sem vettem fel akkor (még nem volt nyitva az apátság). Utána meg csak néztem.
raja! Valóban fegyvereket és páncélokat igen, de Til könyveit már nem láttam az árusnál viszont.
wesker24! A lötyi nálad van, de bug is van ami nem mindig jön elõ nekem elõjött.
De legalább rájöttem megoldásra nézd meg a 1356-os hsz-t!
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Ezért nem feltétlen kell agyon tápolni a karit. Szarabb cuccokban van kiívás :)
Én szerintem megállok majd egy olyan fegyver és páncél kombóval, ami kinézetre tetszik, és abban megyek végig :)
A játék eleje óta a Mass Effectes páncél szet van rajtam. Mostanra már rég elavult, de nem néz ki rosszul, és a kihívás is nagyobb :)
Este nyomtam egy kicsit a ME3 demót, és mikor bementem megint a játékba, a ládában egy ME-es lila tõr várt ........ grrr ... miért nem kard??
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Persze megemelt áron.
Egyébként meg egy igen egyszerû módszer van arra, hogy megállapítsd melyik tárgy quest item és melyik nem. Amit át tudsz tenni junk-ba az biztosan nem quest item.
Skill könyv olvasás után eladható. Til könyveit nekem nem sikerült eladnom. Hasonló nevû tekercsek (szintén számozva) azok vannak és el is adhatóak, de maguk a könyvek amik a feladathoz kellenek (van belõlük 10 é 4 kivételével a többi ellopandó) azok meg sem jelentek az eladható cuccok listájában.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Olyan rossz, hogy a játék a küldi tárgyakat is hagyja eladni!
A játék elején még mielõtt felvehettem volna a küldit eladtam néhányat Til könyveibõl, mert nem tudtam, hogy kelleni fognak. Így nem is tudom össze tudom-e szedni mindet.
Utána is volt egy olyan küldetés ahová egy könyv kellett, az szerencsére még megvolt.
Azóta gyûjtögetek mindent, nem merek semmit eladni, mert nem tudom, mit kell majd és mit nem.
Viszont rengeteg van, levelek, könyvek és nagyon sok helyet foglalnak, ami nem jó.
Mit kell biztosan megtartani és mit nem?
Mi a helyzet a skill book-okkal ha elolvastam, eladhatók?
Befejeztem a vörös banditák tõrös küldijét, a tõröktõl már megszabadulhatok?
Illetve volt egy olyan küldi ahol vörös zsákokba csomagolt kincseket kellett összeszedni.
Ezekkel mi a helyzet, simán eladhatom vagy kellenek majd még?