Kingdoms of Amalur: Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jakuza001
Kb egyszerre kaptam vagy 7 szettet mikor megcsinaltam valamelyik kuldetest es irta latogassam meg a delivery ladat valamelyik varosban.
Mondjuk mindegy mert annyira nem kot le a jatek, hogy mar nem is jatszom vele. :D

JethroHUN
Mivel csináltál gif-et? ez itt a kérdés

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen. <#worship>
Mindegyiket mázlival szedtem össze.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wedge31
<#eljen>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

IMYke2.0.0.0
A kép animált GIF, hogy látható legyen minden összetevõ és leírása.

Gondolom, nem nagy szám egyesek "full set"-jéhez képest, de én örülök neki, mert gyakorlatilag majdnem a játék eleje óta megvan.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Értelemszerûen: klikk a képre!

IMYke2.0.0.0
Itt megtekinthetõ a szettem (és látható, hogy van még kettõ):

Az xbox verzióhoz van patch, de azt nem tudom, hogy mit javít.
Azt hiszem sikerult belefutnom egy idegesito bugba, amikor quest NPC-t olok meg anelkul hogy aktivaltam volna az agressive (H) modot. Cradle of Summernel fent, amikor jonnek tobb hullamban sokan es lottem oket scatter shot-al egyszercsak villant hogy CRIME! nezem mi a fene, hat megdoglott a questado Fae es ezek szerint en oltem meg. Buktam is a kuldit azonmodulag.
A House of Ballads küldiben mi a jó (tehát nem gonosz) megoldás?
Nem sokat értettem a szövegbõl, de végül is, ha jók vagyunk, akkor érdemes életben hagyni a Maiden-t vagy meg kell ölni?
És ha életben hagyjuk az kihatással lesz a történetre a késõbbiekben?
Ezen kívül megcsináltam a Star Camp elsõ küldijét.
Mágus-harcos küldivel szinte nulla lopakodással érdemes egyáltalán a többit felvenni?
Ilyen felállásban is megoldhatók?
Marha egyszeru reszemrol, megyek a questek utan es kimaxolt detect hidden mindent megmutat, titkos atjarokat, lorestoneokat, minden ladat a terkepen. Rakat setbol van mar 4/5, ebbol meglett az 5ik is. Ja es igen, amikor viszamesz egy korabban kipucolt teruletre akkor a 2ik resetnel esik rettento sok set/lila, a stash 120/155 mar.
Ha valaki könnyíteni akar a játékon az craftol nem setet gyûjt, de így is túl könnyû, 30 fölött már kb akkor sincs problémád ha fehér cuccokban járkálsz... ha meg mégis akkor meg benyomod a reckoning módot...

Sir Quno Jedi
jah, hát ha csak csilivilibõl, az más

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Azért mert anélkül igen nehéz csupán a szerencsére alapozva összerakni a seteket. Ezeknek én csakis a kinézetére lennék kíváncsi, de elég nehéz összemákolni akár egyet is (frakció set-eket persze nem) farm nélkül.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Sir Quno Jedi
Mi a halálnak farmolni?!? Én az elsõ szintû set-emben elvagyok most 11. szinten is és boldogulok. Akár meztelen is boldogulnék. Nehéz, de izgalmas. A House of Ballads armor-t is csak azé hordom néha, mer mégiscsak én vagyok a királyuk egy pár szint óta.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Valaki nem tudja lesz a játékból Magyar nyelvû verzió? Vagy idõvel várható hozzá házi magyarosítás?

Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon

Harpoon skill használatakor még kinek ugrik be rögtön ez a mondat?
:-D

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Farm: Elmész más területre és mire visszamész az elõzõre újratermelõdnek a mobok és újra megtelnek a rejtett ládák loottal.

Ha dungeonban próbálod akkor a dungeonba belépés elõtt kell menteni.

A zár nem számít, de 3 "tier"-je van a ládáknak. Sajnos ezt ingame semmi látható nem reflektálja, ráadásul még a tier 3 ládákban is lehet fos, mivel random a loot azokban is, csak jobbak az esélyek, ami szintén nehezíti az azonosításukat. Egyébként erre az életben nem jöttem volna rá magamtól, de aki figyeli a dev postokat és hasonlókat mindig egy kicsit elõnyben van a game mechanics témában :)

Nekem ugyanazokat a cuccokat adja vissza a visszatöltésnél is :(
Mentés visszatöltögetéssel lehet farmolni :)

JethroHUN
Megmondod h ebben a játékban h farmolsz? Nem lehet, nincsenek fix bossos dungeonon. A ládákban pedig teljesen véletlenül vannak a cuccok, még a zár sem számít, very hard záras ládban is találtam minor hp potit. De még a craft is ilyen. Hiába van skilled ha nincs jó alapanyagod.

Különc
Esetleg tudtok egy kesztyûrõl, ami ad magic damaget vagy a tûz,villám,jég sebzést ad? Fejesem, chestem, cipõm már ilyen, de a karperecem foscsi, gondoltam hogy megpróbéom kirakni a Lachlan setet, de akkor szerintem buknék 10-15 % sebzést. Ha tudtok, linkeljétek már please, már próbáltam keresni. Jelenleg elég alacsony a critem, így csak szinte csak non crit verek neki, de így is a meteor már 3200at ver, vulnerablebe 4500 felett. Szereném még feljebb tornázni

Illetve még annyi, hogy a +dmg vs Niskaru, +dmg midnight,day stb. az hat spellekre is?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

3. opció van:

1.) mázli
2.) nagyon sok farm
3.) megpróbálod megállapítani hogy melyek azok a ládák és mobok amik a legjobb droprate-tel rendelkeznek és azokat farmolod, így nem nagyon sok csak simán sok farm :D

Én csak 1 másikat tudtam azon kívül kimákolni maxra, hát nem mágusnak való volt az is???? XD Amúgy én minden nem harcos setet eladok.

JethroHUN
Szerintem csak szerencse. A ládámban kb 60 set cucc van. De csak a House of ballad amorom a full. HA mindet eladnám, legalább 1 misit biztos kapnék érte <#nyes>

Hogy a viharba tudtátok kirakni a seteket? Sok farmolás vagy csak szerencse?

wedge31
Az aréna champion cim mellé is jár egy ház.

IMYke2.0.0.0
Nekem Guardian's full setem van.

IMYke2.0.0.0
No, ezt jó tudni :)

Jelentem alasan megvan az elso full set-em, Vekreth
Különc
Én azt hiszem eddig 3 házat kaptam, egyet a játék elején a pókok által elfoglalt városban miután felszabadítottad, egy irodát a bánya mellett a déli területen és egy ingyen házat csak úgy azt hiszem Adessában (nem biztos, valamelyik nagyváros)

Nem vagyok egy gyûjtögetõs fajta, nem nagyon használom ki

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

wedge31
Több házat is kapsz majd és lesz benne láda is meg egyébb ha veszel bele fejlesztéseket.

IMYke2.0.0.0
Tudtommal sem láda, sem lakás/ház nincs.

hali

van a játékban ház, ahol lepakolhatom a cuccaimat? <#idiota>

egy pici helpet pls, hogy merre/melyik küldiben találom
SaGa Jr! Köszi, akkor majd ezek után mindennel kipróbálom.
Én az elején adtam el hármat Til könyvei közül.
Gondolom azért lehetett, mert még a küldit sem vettem fel akkor (még nem volt nyitva az apátság). Utána meg csak néztem.
raja! Valóban fegyvereket és páncélokat igen, de Til könyveit már nem láttam az árusnál viszont.
wesker24! A lötyi nálad van, de bug is van ami nem mindig jön elõ nekem elõjött.
De legalább rájöttem megoldásra nézd meg a 1356-os hsz-t!
Sir Quno Jedi
Ott lesz az az item-ek között. Én pl. egy másik egyedet csak úgy tudtam feltámasztani, hogy elöbb kilootoltam tõle mindent és utána már mûködött rajta az F-re az újraélesztés, de addig nem.

Gubberx
tegnap haladtam át azon a küldin warez verzióval és nem volt hiba, magától használta is a felélesztõ lötyit az npc-n.

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

wesker24
Akkor nálam valami durva bug lehet mert semmit nem csinál igaz még nem eredeti verzióm van majd ha olcsóbb lesz én is megveszem !
Sir Quno Jedi
Kaptad a küldihez.

wesker24
Épp a Ballad of Bloody Bones questet csinálom csak az a gond hogy Sir Ferrarat egybõl kicsinálják és ha ki is nyírom Bloody Bones-t akkor azt írja ressurect Sir Ferarra igen ám de nincs nálam semmilyen feltámasztó lötyi lemaradtam valamirõl vagy hol tudnám ezt a lötyit beszerezni ?
Laza
"Én full tolvaj vagyok de meg se tudnak sebezni (hard)."

Ezért nem feltétlen kell agyon tápolni a karit. Szarabb cuccokban van kiívás :)
Én szerintem megállok majd egy olyan fegyver és páncél kombóval, ami kinézetre tetszik, és abban megyek végig :)
A játék eleje óta a Mass Effectes páncél szet van rajtam. Mostanra már rég elavult, de nem néz ki rosszul, és a kihívás is nagyobb :)

Este nyomtam egy kicsit a ME3 demót, és mikor bementem megint a játékba, a ládában egy ME-es lila tõr várt ........ grrr ... miért nem kard??

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Attol meg armorban boven visz mindent ami korabban volt, szoval marad akkor is ha 3al megyek a max fole :) legfeljebb lehet rugalmasabban jatszadozni a set cucokkal nem kell a 4es vagy 3as bonusal tokoljek, van sok finom lila nagy armoros, xp bonuszos, gold dropos helyette. Az ejjel Plains of erathelen(?) tuloraztam es a 100 slotos tatyo is keves, akkora a set/lila drop arrafele.
Arra azért figyelj hogy az abilityk max 2vel mehetnek a max fölé, és ugye egyet megkapsz twist of fate-bõl.

A jatekban 254 kuldetes van, hivatalos forum szerint. En lvl 31 vagyok, 75 ora jatekkal es meg csak 109 kuldi van meg, 3 faction kuldeteslanc log a levegobe a (2) main is feltavnal, es hatra van meg ket teljesen szuz zona. Hatarozottan elvezem.
Én 75 óra alatt befejeztem a játékot, pedig elég sok mellékküldit megcsináltam. Nem mindet, csak ami érdekelt. Amit nyûgnek éreztem, azt visszautasítottam. Ha kicsit jobban nyomulsz elõre, akkor erõsebb ellenekkel futsz össze, ugyanis területenként nehezedik. Loot meg full Borderlands érzés számomra. Ott is többszázezer kombináció határozott meg 1 fegyvert és állandóan mérlegelni lehetett.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Akinek eladtad annál vissza is veheted.
Persze megemelt áron.
Ha egy feladatot befejeztél akkor add el a cuccokat amiket alatta gyûjtöttél és nem szedték el tõled a feladat végeztével.
Egyébként meg egy igen egyszerû módszer van arra, hogy megállapítsd melyik tárgy quest item és melyik nem. Amit át tudsz tenni junk-ba az biztosan nem quest item.

Skill könyv olvasás után eladható. Til könyveit nekem nem sikerült eladnom. Hasonló nevû tekercsek (szintén számozva) azok vannak és el is adhatóak, de maguk a könyvek amik a feladathoz kellenek (van belõlük 10 é 4 kivételével a többi ellopandó) azok meg sem jelentek az eladható cuccok listájában.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Adjatok tanácsot! Milyen tárgyakat lehet eladni?
Olyan rossz, hogy a játék a küldi tárgyakat is hagyja eladni!
A játék elején még mielõtt felvehettem volna a küldit eladtam néhányat Til könyveibõl, mert nem tudtam, hogy kelleni fognak. Így nem is tudom össze tudom-e szedni mindet.
Utána is volt egy olyan küldetés ahová egy könyv kellett, az szerencsére még megvolt.
Azóta gyûjtögetek mindent, nem merek semmit eladni, mert nem tudom, mit kell majd és mit nem.
Viszont rengeteg van, levelek, könyvek és nagyon sok helyet foglalnak, ami nem jó.
Mit kell biztosan megtartani és mit nem?
Mi a helyzet a skill book-okkal ha elolvastam, eladhatók?
Befejeztem a vörös banditák tõrös küldijét, a tõröktõl már megszabadulhatok?
Illetve volt egy olyan küldi ahol vörös zsákokba csomagolt kincseket kellett összeszedni.
Ezekkel mi a helyzet, simán eladhatom vagy kellenek majd még?