2114
Kingdoms of Amalur: Reckoning
  • TVelvet
  • wedge31
    Március 20-án jön az első nagyobb dlc.

The Legend of Dead Kel DLC and the story of Gallows End will feature:

An Epic New Questline – The Legend of Dead Kel is only part of the story of Gallows End. It intertwines with numerous side quests, multiple dungeons to explore and a colorful cast of characters

New Enemies, Dungeons, Items – Multiple new enemies and enemy variants, a new dungeon type: Dverga Fastings, three new Twists of Fate, eight new armor sets, eight new shields and 18 new unique weapons

The Ultimate Player Housing – Gravehal Keep is more than just player housing, it's a massive estate with multiple buildings and a full retinue of retainers, each with their own back stories, side quests, perks and quirks

Tons more to Explore – The Legend of Dead Kel DLC adds in more than 15% of additional land to traverse and explore in the already massively expansive world that is Amalur
  • Sunrider924
    Ott a pont, en korabban nem ellenoriztem a special delivery cuccost, most meg csak azert csinaltam uj accot hogy megkapja az uj kari is kezdo gear-nek, es hat nem kicsit meglepett hogy salvage-olhato az egesz.
  • Laza
    Na, lvl 11-en elfutottam az arénához, hogy próbára tegyem magam ... a felszerelés rajtam a Mass Effectes szet (~ 170 armor, a játék elejéről, ezen a szinten már gyenge) és egy régebben kovácsolt 1h (39 dmg) kard meg egy talált 2h kard (59 dmg).
    Azt kell mondanom, hogy hiába a legnehezebb fokozat, gyerekjáték volt végigverni magam a quest sorozaton. Nem mondom, hogy nem volt kihívás, aktívan kellett harcolnom, mindenki narancsszínű volt, egy rakás minor HP lötyi is elment. A bossok igen sok HP-vel rendelkeztek, mármint a kardjaim sebzéséhez képest :) bár a kombóim így is szépeket tudtak sebezni (~ 200 ... az sok? :) ).
    Egy deka lila cuccom nem volt a karin, de a rewardokból azért fel tudtam venni pár darabot. Na meg 2 szintet is nőttem odabent :)
    Na, miután levertem az egészet (és persze nem álltam be a mocsok pasihoz, nem tudom mi lett volna a másik út), elkezdtem nyomni a táblát. Megcsináltam a 4/5-ét, de csak ezért hagytam abba, hogy holnapra is maradjon, mert már késő van :)
    Egyszer veszítettem csak, mikor az lett volna a feladat, hogy 'ne essek el', csak nem olvastam el, és rám vert a debella odabent :)
    Második nekifutásra esélye sem volt :)
    Egy másik volt még szopatós, mikor kva sok repkedő vacak jön, és 25-öt ki kell nyírni ... azok lőnek, mindent csinálnak, mozdulni nem lehet, de azért meglett elsőre :)

Na, szóval ez volt eddig a legnagyobb kihívás és móka a játékban, de ez is úgy, hogy elvileg jóval a szintem felett van. Ezen a nehézségi fokon végig ilyennek kellene lennie ... bár lehetne még nehezebb :)
    Remélem lesz hozzá mod vagy valami.
  • sanyiiiii
    Én most megnéztem, de nekem továbbra is ugyan azok jelennek csak meg a salvage listán lilák-sárgák amik eddig is: special delivery cuccok, quest során készítettek és még pár bugos darab.
  • JethroHUN
    Nem szinthez van kötve. Értelmesebb lett volna előbb a mellék küldetéseket csinálni, most már azokkal foglalkozni nincs sok értelme, vissza menni alacsonyabb szintű területre 0 kihívásért.
  • krisztajo
    Na megnéztem a sárga nyilas abi-kat.
    Csak plusz egy pont van rajtuk ahogy gondoltam (7/6 és 6/5).
    Szóval ezek után tényleg nem értem miért nem kapom meg a másik pontot.
    De ez van, csak kár érte.
  • kazuma89
    A fő történet szálnak kb lvl 20-25nél vége?(legyőztem Tirnochot) Innentől már csak mellél küldetések vannak? lvl 22es vok
  • jarlaxxe
    Két napja nem játszottam de meg volnék lepödva ha az EA egy pc-és játékot patchelne de persze volt már rá példa.
  • Sunrider924
    Kivancsi lennek hogy mindketten kiprobaltatok ma, vagy csak a korabbi tapasztalatbol beszeltek? Nekem se lehetett eddig, de ma megjelent minden cucc a salvage listan es mondom komponenst is dobott. A kerdesem arra vonatkozott hogy ha masnak is megtortent ma, lehet volt kozbe valami hotfix vagy tokom tudja...
  • jarlaxxe
    A balort én scepterrel egy perc alatt kinyirtam, lehetet volna egy kicsit nehezebb is az a harc.
  • wedge31
    Nálam se lehet.
    80 óra után most hajóztam át az új területre a baloros rész nagyon király volt.
  • jarlaxxe
    Nálam nem lehet lilát szétszedni.
  • Sunrider924
    Hm, mar megint az en keszulekemben lesz a hiba de miota lehet salvageolni lila es set cuccost? Az elobb lett meg a szint hogy rare equipmentet is tudjak salvageolni es ennek oromere a teljes kezdo special delivery geart szetbontottam. Ja es dobtak matit is, erdekes.
  • krisztajo
    Igen, mint már írtam külön is kipróbáltam a csizmát és csuklyát is.
    De semmi, egy pontot sem kaptam egyiknél sem.
    Csak kizárólag az amulettnél adta meg a pontot a játék.
  • sanyiiiii
    Azt próbáltad már hogy leveszed az amulettet és helyette rakod fel a másik cuccot, nem mellé?
  • krisztajo
    Igen értem, de nem tudom. Majd ma megnézem.
  • Sunrider924
    A sarga nyilas ability melett milyen szamot ir? 7/5 vagy 6/4? Erted?
  • krisztajo
    Vágom, amit mondasz, van ilyenem. Erre a sárga nyilas dologra már én is rájöttem.
    Nekem az a gondom, hogy ahogy mondtad két ponttal lehet a max. fölé menni.
    De én bármit csinálok csak az amulettem egy pontját veszi figyelembe a játék többet nem.
    Ability nővelő kártyám nincs, tehát még egy pontot kellene, hogy kapjak.
    Ezt nem értem, hogy miért van. De mindegy játszom így.
  • Sunrider924
    Valamit nem ertel, abilityvel 2 pontal tudsz a maximum fole menni. Ha tehat neked van 1 darab maxos sorcery abilityd akkor az fog teged limitalni, tokmindegy hogy hany masik ability van neked milyen szinten, a maxos miatt csak 2 pontot fog figyelembe venni a lehetseges felszereles osszeallitasbol. Hogy erthetobb legyen, x abilitydnek van 5 szintje, tuti ez a helyzet nalad, hogy van legalabb egy abilityd, amin 7/5ot ir es nem plusz jelet ad amikor szintet lepsz, hanem sarga nyilat ami felfele mutat az ability ikonja melett. Mondanam hogy toltsel fel egy screenshotot a sorcery ability tree-rol es akkor meg is tudjuk neked mutatni.
  • krisztajo
    Nem, nem keverem. De akkor leírom még egyszer.
    Már egy ideje van egy amulettem, ami ad +1 all sorcery-t ezt meg is kaptam.
    Nem rég találtam egy csizmát és egy csuklyát, ami ugyanerre adna még két pontot.
    Ezeket a bónuszokat nem kapom meg azokra sem amik még nincsenek kimaxolva.
    A Healing surge-re még csak egy pontot raktam, vagyis ennél adnia kellene még kettőt, de mégsem kapom. Ennél érthetőbben nem tudom leírni.
  • Sunrider924
    Akkor mar megvan a +2 a maxon tul valahonnan. Van fate kartya is ami ad +1et ability-re. Esetleg nem kevered te az abilityket a skillekkel?
  • krisztajo
    Én olyan cuccal még nem találkoztam, hogy +1 unlocked abilities csak olyannal hogy +1 to all abilities. Nálam ez is csak arra adott pontot, amin már volt legalább egy.
    Viszont a két említett ruhadarabomnál is ez van, de mégsem kapom meg a pontokat.
  • Sunrider924
    Szerintem az a kerdes hogy mit ir az amulet, hogy +1 to all unlocked abilities vagy hogy +1 to all abilities. Az a bizonyos apro kulonbseg, unlocked, en erre szavazok, hogy ez a bibi nalatok.
  • wesker24
    Amuyg ez nálam is igy van nálam is csak az amulettnál adta meg a plussz pontokat na meg esetleg a gyürüknél !
  • krisztajo
    sanyiiii, Sunrider924! Köszi, valahogy éreztem, hogy csak egyszer taníthatnak.
    Túl szép lett volna, ha lehet többször is, miután az embert egy idő után felveti a pénz így ki lehetett volna maxolni mindent. Erre legalább odafigyeltek a készítők.
    Az ability-s dolgot vágom. De nálam jó néhányon csak egy vagy két pont van, tehát messze van még a maximumtól.
    A plusz pontokat viszont az amuletten kívül a ruhákból mégsem kaptam meg. Ez miért van???
  • csgj
    Köszi a választ! Nem vettem észre, hogy beszéltek már erről. :-D Csak gyorsan kérdeztem.
    Amúgy én még messze vagyok a kijátszástól... 28 óra játék után is kb az egész terület 1/5-ét jártam be. XD
  • JethroHUN
    A Travellers küldik nagyon gyengék...
  • Sunrider924
    En is kerdeznek, az normalis hogy 2ik karival kezdem a jatekot es mindjart az elejen improved craft komponenst tudnek lopni elso varosban a kocsmarosne zsebebol? Vagy az hogy elso hard ladabol pristine shardot dob? Uj accountot csinaltam a special delivery miatt, szoval nem zavar bele az elozo kari full vegigjatszas.
  • Sunrider924
    A trainerek 3 szintuek, basic medium es advanced, basic 1tol 3ig, medium 4-6, advanced 7-9. A trainer csak akkor tanithat ha az adott skilled szintje benne van ebben az intervalumban, tehat te egy 5os persuasion szinten hiaba mesz a basic trainerhez mert nem fog tudni neked semmit adni, es ugyanigy basic trainer csak addig tanithat amig 3as szintig nem fejlodtel. DE minden trainer CSAK EGYSZER tanit. Traineren kivul van meg skillbook(ha megtalalod) es van ugye a szintlepesbol a pont. Szoval ugy gazdalkodj a pontokkal hogy alap szinten egyszer medium szinten is egyszer es advanced szinten is egyszer trainertol tudsz tanulni nem kell rakjal ra szintlepesbol. Remelem ertheto.
    Masik kerdesedre mar volt irva korabban, az ability csak2vel mehet a maximum szint fole, pl ha valamilyen abilitynek 5 szintje van akkor max 7ig viheted fel akarmivel, efole nem lehet.
  • sanyiiiii
    1) Minden trainer csak egyszer tanít.
    2) Az abilityk legfeljebb 2vel mehetnek a tanulható maximum fölé.
  • krisztajo
    Két kérdéssel kapcsolatban szeretnék megint segítséget kérni.
    Elmentem Ellova-hoz a House of Ballads-ban hogy tanítson nekem egy kis meggyőzést.
    Eddig még egy pontot sem tettem rá és úgy írta a játék, hogy harmadik szintig taníthat.
    Egyszer tanultam tőle, de többet nem ajánlja fel a lehetőséget.
    Még kétszer kellene tudom tanulni tőle mégsem meg.
    Ez miért van???
    Illetve találtam egy olyan amulettet, ami plusz egy pontot ad minden mágikus képességre.
    Amióta rajtam van meg is kaptam ezt a bónuszt.
    De tegnap találtam egy csizmát és egy csuklyát is, ami ugyancsak két-két plusz pontot adna.
    Előre örültem, hogy lesz öt bónusz pontom, de nem sokáig.
    Hiába vettem fel őket, ezek a pontok már nem adódtak hozzá a többihez.
    Kipróbáltam külön-külön is, de csak az amulett bónuszát adja hozzá a játék a képességekhez.
    A ruhák pontjai miért nem adódnak hozzá???
    Ma láttam egy chakram-ot is ami ugyanígy két pontot adna, de ha az sem adódik hozzá akkor nem veszem meg méregdrágán!
  • wesker24
    Hátha félbe maradt néhány Faction Quest esetleg kimaradt néhány Lore stone vagy amit nem tudtál megcsinálni a Main Quest miatt !
  • JethroHUN
    Igen, de minek? Lineárisan haladsz a területeken át, miden quest útba esik. Mire eljutsz a legvégére addigra már nagy eséllyel minden kész. Vissza menni sincs sok értelme az alacsony szintű ellenfelek miatt.
  • wesker24
    Mint ahogy irták föszál után ugyanugy lehet kóborolni !
  • csgj
    Főszál után lehet még kóborolni? Vagy jön a credits, aztán vége?
  • Sunrider924
    Na itt a vege, 135 ora, 220 quest, de nem tokeletes, kimaradt 2-3 lorestone. A jatek szuper, nagyon magasra tette a lecet a Risen2-nek vagy akarmi masnak ami jon. Nagyon tetszett.
  • ratgab
    Az a trehányabb megoldás.
  • Laza
    Vagy csak scriptből, adott algoritmus szerint megy a szintek és a hozzá szükséges XP mennyiség kiszámolása, és lusták voltak max szinten ezt kipofozni, egyszerűen csak kikapcsolták az XP számlálást :))
  • Sunrider924
    Hat nem ertelek titeket, en meg mindig nem fejeztem be pedig mar 131 ora van benne, es meg van kuldim is...