Kingdoms of Amalur: Reckoning
-
SaGa Jr #1221 krisztajo:
Az elkövetett bűn mértékétől függ a reakció. Amennyiben tag vagy ott (a warshields-nél) akkor megúszod pénzbírsággal. Ha nem akkor neked esnek. De sok függ a lopott tárgy értékétől, hogy a lebukás milyen mértékű volt (sokkal rosszabb ha 99%-os lebukási rátánál buksz mint ha 10%-os rátánál). Mielőtt eltulajdonítasz valamit nézd meg hogy mekkora esélyt ír ki az adott tárgyhoz a program. Az a lebukás esélye.
Szóval lopáshoz alapvetően úgy kell hozzáállni, hogy lopakodó üzemmódba mész, megvárod míg senki nem lát (a környékeden nincs senki feje felett vörös jel csak üres szemek, ehhez többnyire várni kell és az se zavarjon ha esetleg nincs ott senki, akkor is lopakodva lopj csak mert különben a lebukás sokkal valószínűbb) azt utána nyitod a ládát/könyvespolcot.
Sunrider924:
Kihagytam a smoke bomb-ot az olvasás során. Azt hittem blink miatt mérgeztél ezért írtam hogy az felejtős számomra.
A nehézségnek csak az ellenfelek ellenállásaihoz és sebzéséhez van köze. Máshoz nincs. Set tárgyakból meg nincs socket-es, mert ezek tényleg fixáltak. A liláknál az alapok fixek de van egy kis esély némi variálásra is (volt már két ugyanolyan lila tőröm teljesen eltérő sebzéssel és az egyiknek volt két extra képessége is, míg set tárgyakból ha ugyanabból volt is több, mert ilyesmi is előfordul akkor is mindig mindenben ugyanolyanok voltak). Mindenre 3-at adó kő meg nincs. Tudsz készíteni olyan epic köveket amik 1-4 között adnak valamelyik típusra (might/sorcery/finess) azt ennyi.