Kingdoms of Amalur: Reckoning
  • Sunrider924
    Hat ize, dodge? Nalam az van hogy a smoke bomb elso upgrade ad kicsi eselyt hogy mergezodjon az aki melett a smoke bombot ledobom, es hat pechem volt, pont beadta es azonnal jott a patrol. A dodge az nem tudom mit segitene, azt tudom hogy a smoke bomb undetected-et ad ergo a szeme elott fenyes nappal kilopok mindent barhol barkibol. Az uj jatekstilusom ugy is fest hogy futkosok NPC-k utan, nevesitett vagy sem nem szamit, es akinek 100nal tobb arany van a zsebeben azt lenyulom. Ysa-ban az oroknel volt olyan hogy 600 vagy 800 arany is volt egyik masiknal.
    A setbonus az a Captains setnel a +2 minden finesse abilityre azert az fincsi, Runing man volt az elso set, aztan jott Perfiduous abbol sajnos csak 2es setbonus volt meg, aztan jott Mercenary ebbol 3, jelenleg Captains, ez mar 4es bonus, es beakadt az este a legujabb, vmi Veredan vagy mi, a sorrendet az armor szerint novekvoben irtam. Abban remenykedem, hogy pl nehezebb fokozaton a setcuccos is lehet esetleg socketes, van egy gem ami +3 abilityt ad mindenre