• kissssss
    #20
    a trollkodás látom neked is jól megy.

    most így jobban vissza gondolva a múltba már öt vagy hat évvel ezelőtt is azt mondták még néhány év és a pc-nek befellegzik.
    most meg tessék még mindig itt van le ragadva a sok droid hogy MÉG NÉHÁNY ÉV ÉS KAMPEC A PC-nek! ahhoz képest Valve Activision|Blizzard EA/Bioware Rockstar stb stb... még mindig jól el vannak az egyedi és minőségi játékaiknak köszönhetően(Starcraft.hl1.Kotor)

    az a nagy helyzet itt hogy a pc platformra is megpróbálták(próbálják) rá erőszakolni ezt a szutyok zsákbamacska rendszert (dlc hegyek nincs demó xboxlive stb..)
    mint konzolon ott sikerült itt nem fog, warez pista inkább le tölti és megnézi miért fog el menni a boltba mint hogy megint átbasszák a palánkon a cod-al nfs-el sims-el meg még isten tudja már hány jó játékot basztak szét.

    na és pont ez jön kapóra májkrémszoft(félig meddig jogosan) bácsinak és társainak mert így legalább a drágalátos szeretet média is máson csámcsoghat.

    egyszer látnék már én itt az sg egy cikket hogy Bill Gates apánk vajon hanyadik szöget veri a pc koporsójába drágalátos konzoljának köszönhetően.

    áhh mindegy.