Bukás a Singularity is
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Singularity - annyira nem jó hogy folytassák. És nem hiszem hogy csupán a warez miatt van halálra ítélve.
Konzol - jó reggelt!!!! Ott is van már warez. Legalábbis xbox 360-ra, wii-re rengeteg játék elérhetõ.
Ismertem olyan PS2 tulajt akinek a konzoljában még talán sosem volt eredeti lemez.
A többirõl meg lentebb már írtam.
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"
Külföldön, illetve nyugaton nem annyíra warezolnak. Hahahihi! <#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#nyes>#nyes><#vigyor2>#vigyor2><#nevetes1>#nevetes1><#taps>#taps>
Csak kár, hogy nem igaz. Ha leszedek nagyritkán egy valamit kipróbálásra, 90%-a a peereknek az USA-ból van általában, de akad bõven UK-ból, Izraelbõl, Ausztráliából, Németországból meg Japánból is.
Valamint kik is üzemeltetik a piratebay-t? Óh, csak nem a svédek?
Tessék abba hagyni azt a hülyeséget, hogy mi vagyunk a nagy bûnõs nemzet, aki folyton sírnak, meg warezolnak!
ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net
most így jobban vissza gondolva a múltba már öt vagy hat évvel ezelõtt is azt mondták még néhány év és a pc-nek befellegzik.
most meg tessék még mindig itt van le ragadva a sok droid hogy MÉG NÉHÁNY ÉV ÉS KAMPEC A PC-nek! ahhoz képest Valve Activision|Blizzard EA/Bioware Rockstar stb stb... még mindig jól el vannak az egyedi és minõségi játékaiknak köszönhetõen(Starcraft.hl1.Kotor)
az a nagy helyzet itt hogy a pc platformra is megpróbálták(próbálják) rá erõszakolni ezt a szutyok zsákbamacska rendszert (dlc hegyek nincs demó xboxlive stb..)
mint konzolon ott sikerült itt nem fog, warez pista inkább le tölti és megnézi miért fog el menni a boltba mint hogy megint átbasszák a palánkon a cod-al nfs-el sims-el meg még isten tudja már hány jó játékot basztak szét.
na és pont ez jön kapóra májkrémszoft(félig meddig jogosan) bácsinak és társainak mert így legalább a drágalátos szeretet média is máson csámcsoghat.
egyszer látnék már én itt az sg egy cikket hogy Bill Gates apánk vajon hanyadik szöget veri a pc koporsójába drágalátos konzoljának köszönhetõen.
áhh mindegy.<#sniffles>#sniffles>
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
TommyGun - osztom a véleményed.
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"
ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
a fejlesztõk nem, de õk úgyis kapnak majd munkát ezután is
Arab money
kivételesen jó fps tényleg...!
- kezdõben drága
- egyszerû kiadvány, semmi különleges
- gyakorlatilag zero marketing
- nem volt elsõ része... ha már lett volna egy baromi sikeres Singularity I., akkor a folytatás jó eséllyel jobban fogy
- rossz játékidõ/érték arány ---> sokan vagyunk akik úgy gondoljuk, hogy egy tizenakárhány óra alatt letolható FPS lövölde egyszerûen nem ér 8-10 ezret.
Részemrõl (Bioshock kedvelõ vagyok erõsen) tuti vétel a játék, de NEM most, NEM ennyiért. 3-4k körül beteszem a kosárba, elõbb kizárt!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN