OMG...70ezres oldalon.adjak statisztikát??szted mennyi egy bérelt reklám felület??én egy kis sidebar felület ciket adok havi 50dollarért..és van belöle 6... az adult oldalon meg sokkal olcsobb.de ott inkább affeilate program van.mega képek közt 1 reklám/bejegyzés.de ezis szép kis kiegészités.emelett fizetek google hirdetést is..látogatokat kel növelni egyiknapról másikra nem lesz ilyen az oldal.de te persze jobban tudod =) nekd fogom bizonygatni.vagy mi ezen hietetlen?szted pl az sg mennyit keres??:D upc meg egyébb hirdetésekkel?biztos nem 500ftot :D megkockáztatom h simán 1 db nullával többet mint én.tekis láma fasz csak kötekszel :D csak röhögök rajtad. legvicessebb h épp egy ilyen ciknél nyomod h nekd igazad van =D "hdo"értelmesebb vannak érvei még csipázom is.de te semi érv csak kötekedés :D bánom h irtam h megaggyalnálak.mert csak rosszabb lene az iygis nehezkesen müködö agyi funkciod :D
bárha öszinte akarok leni ez igaz miden 5.magyara..fika fika irigység fika.közbe ö meg semit nem ért el.nem csinál semit.gépet nyomja vagy napszámba dolgozik.de ö jobban tudja..ahh.