rendben van.sg szinvonalakezd kritikán aluli lenni.ha én 12éves vagyok akkor ez végkép durva h nem tetsziak a gyerekes légkör..:D
am igen sok weboldal van..de érdekes nekma látogatok megvannak ;) webmestereket meg szidni okés ... :D amin pont irod azis nekik köszönhetö.egyátlaán h megszolalhatsz neten a nyamvat msnen kivül.de a fika az megy :) mien köcsögöka webmesterek h fizetik a tárhylet domaint és a szerkeztöket mert nekik igy buli =) nehogy már bevétele legyen... ö hobbybol csinálja :D hamarosna beejelntik h az index és az sg oldala átmegy mindenkilapja.hura csökentve költésgeket,reklámokat leszedik..bárki küldhet be cikekket...midenki boldog -.-' ahh szánalom és még én vok gyerekes??de beszlhetek én.
ha sg olvassa ezt..üzenem ne lepödjön meg h az oldaluk szinvonala csuszik lefele..nem jó cikeket kel beteni.a forumozokat(állatokat)kéne moderálni..értelmesebb fajtájával lehet beszélni vitatkozni.de többsége midenbe beleköt amilétezik alátámasztások nélkül.bármeik cikknél..lásditt vagy iphone stb.na 1 userrel kevesebb,ahoj.