Ulkesh#37
"megsugom hogy ipad-re van flash hack es gyakorlatilag semmit nem lassul tole a bongeszo"
Igaz az ostoba reklámokon és egy-két bugyuta játékon kívül semmire nem jó, így én is két nap után uninstalláltam.
"szerintem nagyon is sok embert erdekelne peldaul valami alternativ email kliens, videolejatszo, kepmegjelenito, kepszerkeszto progi ami tud fileba menteni, filekezelo, ftp progi, vagy barmi hasonlo, sok ezer peldat fel lehetne sorolni. de vegulis mi a faszert akarna peldaul valaki masfajta videot lejatszani mint amit az apple alapbol tamogat? "
Mondjuk letölt ilyet, mert mindegyik ötletedre van kismillió alkalmazás. Ne zavarjon, hogy akár mkv-t is lejátszok az iPaden App Store-ból való lejátszón stb.
Attól, hogy neked fingod sincs a dolgokról, attól még nem biztos, hogy valóban igaz az amit képzelni vélsz.
Pl. Én elsősorban azért tértem vissza a 3gs-hez a Desire-ről, mert Androidra egy csomó alkalmazást nem találtam meg amit iPhone-on naponta használok (illetve, ha volt is alternatív megoldás, legtöbbször vagy sokkal butább, vagy bugos vacak volt).