• Ulkesh
    #122
    " bizony, nagy a választék az almatárban a fingós és hasonló, rendkívül "színvonalas" programokból."

    Demagóg duma, főleg, hogy az Android Market jelentős részét csengőhangok és hátterek teszik ki.

    De speciel én nem találtam jól használható irodai programcsomagot (Documents to Go kb. vicc kategória Androidon), nincs használható dokumentum olvasó ami a legtöbb formátumot helyesen kezelné és tudna keresni benne és nem szaggatna még Desire-n is, nincs adatbázis kezelő, nincs normális Skype kliens, nincs olyan Logmein kliens ami ne fagyna le pár perc után, a böngészők könyvjelzőkezelése kriminális, a levelező programok html levél kezelése gyatra, de nem találtam az iPhone-os kliensek tudásához hasonló twitter kliens, rss olvasót és ibook olvasót sem.
    A Marketben található kismillió zseblámpa, taskmanager és pistike első próbálkozása szintű alkalmazás, de minőségi és használható alkalmazásokat talán két kezemen meg tudnám számolni és annak fele iPhone átirat lesz.

    "Egy cég vezetője a cég termékéről csak hivatalos véleményt fogalmazhat meg."

    Ez konkrétan baromság. Magánlevelezésben olyan véleményt fogalmaz meg, amilyet akar, ha akarja elküldi az anyjába az idióta seggfejet, aki nem képes önállóan rájönni, hogy szerviz problémával a supportot nyaggassa, mivel azért vannak fizetve.

    " Azt viszont tudom, hogy ha a kártyára másolok pl. egy 8 GB-os MKV-t, és a sebesség a másolás alatt végig annyi, mint amit írtam, az nem fogható rá semmilyen Cache-re."

    Mint mondtam nem mérvadó, mivel a szabvány a lényeg, ha valaki komolyan veszi amit írsz és megveszi az ilyen kártyát, majd kiderül, hogy max. 4 MB-al tud csak írni, akkor mit csinálhat? Veszel helyette neki másikat? Mert reklamálni nem mehet, azt akapta amiért fizetett.