Na tessék. Én pl. több Apple termékkel is rendelkezem, és elégedett vagyok velük. Nem akarok senkit meggyőzni arról hogy vegyen, csak használom őket és kész.
De most pl. Te azt (mivel Apple user vagyok ezért rám is vonatkozik), hogy gyengeelméjű vagyok, mert vettem Apple terméket, és szerintem meg is érte az árát. Gyakorlatilag megsértettél, erre nekem most fel kéne húznom magamat és elkezdeni taglalni hogy nekem ezért, meg azért érte meg, amire te visszavágnál azzal hogy neked miért nem érné meg megvenni / használni azokat amiket én használok (már ha nem menne át flamelésbe és személyeskedésbe az egész), mások is becsatlakoznának és több tucat, 100 komment csak erről szólna.
Ez k sok klikket / oldalletöltést generálna, ezért az SG.hu marketingese azonnal kirakná a Főoldalra a következő Apple-el kapcsolatos hírt is egy kicsit botrányszagúan átfogalmazva, hogy mégtöbb klikket kapjanak és dőljön a pénz a cikk alatt reklámozóktól. Az eredmény az az amit már látsz egy ideje itt az SG-n: minden héten kint van valami Apple hír a főoldalon, mert kurvára generálja az oldalletöltéseket.
Az Applenek ez miért jó? Azért mert folyamatosan kint van a neve egy látogatott portálon. Egyrészt negatív reklám is reklám, másrészt akik csak átsiklanak a cikk felett nekik beleég a tudatalattiukba, hogy "Apple".