• Ulkesh
    "nem írtad oda, hogy szerinted."

Nem, nem szerintem.
    Egy smartphone platformot a rá fellelhető alkalmazások választéka és minősége határoz meg legjobban. Sajnos az Android ezen a téren még jócskán gyerekcipőben jár, köszönhetően a Google ostoba üzletpolitikájának.

"Tartsd másképp a telefont. Rosszul fogod a telefont. Ezt talán nem melópityu mondta? Ez nem elbagatelizálás?"

Egy újságíróval történt magánlevelezés nem a cég álláspontját, hanem Jobs humorát tükrözi, aki ezt másként gondolja, az az elromló TV-je esetén még véletlenül se a szervizt keresse fel, hanem az LG/Samsung/Panasonic/Sony stb. CEO-jának írjon e-maileket.

Egy magánlevelezés nyilvánosságra hozása meg egyenesen bunkóság.

"Tudsz nekem olyan Class4-es SANDISK-et mutatni (ne hamisítottat!), ami nem tudja azt, amit leírtam?"

Mivel a Class4 egy szabványos besorolást jelöl ami 4 MB/sec-es írást jelöl, így eléggé vicces a kérésed.
    Az megint más kérdés, hogy arra kíváncsi volnék, hogy USB-n rádugva mennyivel is tudja írni a Desire a kártyádat. Gyanítom, hogy mivel ott már nincs a háttérben a gép cache-e így a valós 3-4 megát fogod megkapni.