• tttttom
    Supreme Commander nem maradt ki? :S

Az SC1-el régen játszottam haverokkal...De amikor én megpróbáltam az egységeket normálisan a valóságnak megfelelő taktikai formációkba betenni...Nem sikerült...Magával a játékkal az a bajom, hogy tényleg csak a klikkelgetésről szól...A noob haverjaim is csak rusholni vagy pedig az anál turbó anyahajókkal tudtak csak jönni...:@ Ezért hagytam abba a játékot...Akármilyen fajta védelmet találtam ki pl.: kurva sok légvédelmi egység (AA-launcher+lépegetők+extra fejlesztések) a buzi anyahajók ellen...Jó esetben a 12 anyahajóból lehullott 3-4 db belőlük. De mégis letarolták a seregem meg a bázisom... Aztán havernak bemondtam kösz, de ezzel a sutyó inbalanszós szarral soha többet nem játszok...Egyszerűen azt utáltam meg a játékba, hogy egyedül a protossoknak van csak ilyen anál kuró eszköze ami ellen nincs szinte semmi ellenszer... A zergeketek meg a terranokat mégis elbírtam picsázni...A protosokkal meg mondjuk sose voltam meg nem is akarok lenni velük... Az SC2-t meg le se töltöm és megse veszem...na peace.