James Bond 007: Blood Stone
  • The Protector
    Én újratelepítettem a gépet(nem a game miatt).És a low-on is játszhatatlanságból kaptam egy mindent fullra húzott tükörsima bond játékot.Ezzel nekem megoldódott a problémám

Egy kis értékelés.
    A játék nekem baromira tetszett.Talán azért is mert lehet benne lopakodni és nekem azok nagyon bejönnek.A lefegyverző mozdulatok baromi jól néznek ki és szépen meg vannak koreografálva.A fegyverek hangja nekem picit sterilnek tűnnek.A történetről annyit h van benne fordulat de semmi egetrengető.
    Az viszont nagyon nem tetszett,hogy az elején mindent belepakoltak,hajózás,kocsi,stb...,viszont a végére eléggé ellaposodik és unalmas lesz egy kissé a dolog.A bond kütyüket már nem is hiányoltam mivel az új bond filmekben sem voltak nagyon speckó eszközei az ügynöknek.A grafika átlagos,néhol nagyon szép,néhol pedig kritikán aluli,de a a főhőst jobban is kidolgozhatták volna.
    A minigamek is nagyon egyszerűek lettek.

Összességében viszont nekem nagyon tetszett.Nagyjából a bourne conspiracy-hoz tudnám hasonlítani,bár azzal sosem játszottam de rengeteg videót láttam róla:(
    Sokkal jobb lett mint az előző rész.

Nálam 8/10-es a játék.
    Élvezetes,könnyed kikapcsolódás.
    Most 007 fokozaton viszem.Nah így baromira nehéz.Egy lövés egy erősebb fegyverből és kampec.