James Bond 007: Blood Stone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem is bejön a játék nem tudom hány órája játszom már de elég sok. Bejön a játék ja és még azt szeretném kérdezni hogy: Ahol van az hogy: View Achievements és ott van az Instanbul,Siberia,stb... a pályák és ott az az 5 pálya van már most nem tudom a nevüket de csak az az 5 pálya van benne ??
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
core i7 2600k Nvidia gtx560 TI 8gb ddr3 1333 mhz adata ram win7
core i7 2600k Nvidia gtx560 TI 8gb ddr3 1333 mhz adata ram win7
Kb semmilyen játékkal nem szoktam multizni.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Még nem értem a végére de kb 3 óra játék után elmondhatom, hogy sokkal jobban sikerült, mint az elõzõ Bond játék.
9/10
Zenék jók, Craig féle Bond hangulat átjön, leterítõ mozdulatok nagyon jók. Hardon nyomom, 1-2 helyen azért nehéz.
Pedig mennék szívesen, de nekem még drága a játék.
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Ennyi achievementet szereztem meg.<#rolleyes>#rolleyes>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Amit linkeltél verziót egy az egyben töltsem és telepítsem vagy ezt hozzá kell adni a Reloded verzióhoz?
Köszi a türelmes választ....😊
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Ez a grafika nem illõ egy James Bond játékhoz!
Egy Just Cause 2 a maga hatalmas bejárható világával is 1000-szer
sokkal jobban néz ki, mint ez a ...
Ezzel a grafikával ugyanúgy lejáratják a Bond játékokat, mint ahogy lejáratják a 2 utolsó Bond filmet azzal, hogy nincsenek benne:
1, kütyük
2, Q
3, fõcímben pisztolygolyó
4, Moneypenny
5, Bond nem 'shaken not stored' Martinit iszik
6, Bondnak nincsenek hódításai
Egy elkeseredett Bond rajongó, aki egyre inkább csak a múltja miatt
rajong James Bondért.
Én is a végére értem és szerintem teljesen jó volt. Olyan mint egy JB film, csak itt én lõttem 😊 Egy 7 pontot simán ér a produkció.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Egy kis értékelés.
A játék nekem baromira tetszett.Talán azért is mert lehet benne lopakodni és nekem azok nagyon bejönnek.A lefegyverzõ mozdulatok baromi jól néznek ki és szépen meg vannak koreografálva.A fegyverek hangja nekem picit sterilnek tûnnek.A történetrõl annyit h van benne fordulat de semmi egetrengetõ.
Az viszont nagyon nem tetszett,hogy az elején mindent belepakoltak,hajózás,kocsi,stb...,viszont a végére eléggé ellaposodik és unalmas lesz egy kissé a dolog.A bond kütyüket már nem is hiányoltam mivel az új bond filmekben sem voltak nagyon speckó eszközei az ügynöknek.A grafika átlagos,néhol nagyon szép,néhol pedig kritikán aluli,de a a fõhõst jobban is kidolgozhatták volna.
A minigamek is nagyon egyszerûek lettek.
Összességében viszont nekem nagyon tetszett.Nagyjából a bourne conspiracy-hoz tudnám hasonlítani,bár azzal sosem játszottam de rengeteg videót láttam róla😞
Sokkal jobb lett mint az elõzõ rész.
Nálam 8/10-es a játék.
Élvezetes,könnyed kikapcsolódás.
Most 007 fokozaton viszem.Nah így baromira nehéz.Egy lövés egy erõsebb fegyverbõl és kampec.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Qwerty4
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Két helyrõl letöltöttem 4 megás fájlokat, de ugyanaz a szar minõség volt, csak más mp3 tagokkal ellátva.
<#conf>#conf>
Qwerty4
Rövid értékelésem ide is bemásolom:
--------------------------------------------
Már az elõzõ James Bondos játék sem nõtt a szívemhez, hát ennek sem sikerült. Nem mondom, egy fokkal jobb mint az, de ez így még mindig gyenge.
A játékmenet egyszerû, és végtelenül konzolos. (szerintem ez még konzolon is arcadenak számít 😄) Ne várjunk a mobilunkon kívül egyetlen spéci Bondos kütyüt se..
A grafika változatos... Hol az elmegy, hol a ronda kategóriába sorolható. A fõhös kinézete pl kifejezetten röhejes.
Vér nincs, ez sokat ront az amúgy sem rózsás összképen.
A játékidõ piszok rövid, bár hogy õszinte legyek nekem ennyi elég is volt belõle.
grafika: 10/5
hangulat: 10/4
hangok: 10/7
nehézség: 10/2
optimizáció: 10/9
10/5
PC-n még mindig a Nightfire viszi a pálmát..
Sõõõt.. Mit nem adnék egy új No One Lives Foreverért 😊)
Srácok gamepadot hol lehet beállítani. A controlsban nem engedi, de közben ott az opció hogy használsz-e controllert?😊
lüke Aladár idõsebb kivitelben<#wilting>#wilting>
http://isohunt.com/torrent_details/241595665/james+bond?tab=summary
Reloaded verzió mûködik?
És mi ez a Repack változat illetve honnan szedhetõ?
<#confused>#confused>
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
<#wilting>#wilting>
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3