VB 2014
  • IXEMGabeo
    most semleges nézőként mondom, hogy röhej, hogy a Hollandok 65 percig semmit nem csináltak az égegyadta világon és utána is 1 helyzetük volt (szögletből közelről), majd kicsit támadtak 1-2 támadást vezettek máris ők voltak a jobbak:DDD kicsit nevetséges hallgatni a kommentátortól a sok ajnározást...

1. félidőben kiegyenlített játék volt, itt ott vezettek a csapatok támadásokat...

2. félidőben a franciák 72 percig el voltak tűnve utána bejött a Grizzli gyerek:D, csináltak egy kényszerítőt Benzemával, ami szép volt, de utána pontrúgásokból veszélyeztettek, amiből sejtettem, hogy gól lesz...annyira lassan, nehezen reagáltak a nigériaiak, hogy fogtam a fejem...és erre pont Enyeama nézi be...vb egyik legröhejesebb gólja volt Akinfeeves és a Boyés eset után:)

2. gólt meg hagyjuk is:D ott már Nigéria teljesen lélektelenül játszott, amit megint nem értettem miért...hajtaniuk kellett volna, de csak sétálgattak a végén...előtte meg a 2. játékrészben pazar támadásokat hajtottak végre...

Egy szó, mint száz nem értem a Francia és a Holland imádatot...mindkét csapat megköszönheti fortunának, de ilyen a foci