6938
-
IXEMGabeo #4395 most semleges nézőként mondom, hogy röhej, hogy a Hollandok 65 percig semmit nem csináltak az égegyadta világon és utána is 1 helyzetük volt (szögletből közelről), majd kicsit támadtak 1-2 támadást vezettek máris ők voltak a jobbak:DDD kicsit nevetséges hallgatni a kommentátortól a sok ajnározást...
1. félidőben kiegyenlített játék volt, itt ott vezettek a csapatok támadásokat...
2. félidőben a franciák 72 percig el voltak tűnve utána bejött a Grizzli gyerek:D, csináltak egy kényszerítőt Benzemával, ami szép volt, de utána pontrúgásokból veszélyeztettek, amiből sejtettem, hogy gól lesz...annyira lassan, nehezen reagáltak a nigériaiak, hogy fogtam a fejem...és erre pont Enyeama nézi be...vb egyik legröhejesebb gólja volt Akinfeeves és a Boyés eset után:)
2. gólt meg hagyjuk is:D ott már Nigéria teljesen lélektelenül játszott, amit megint nem értettem miért...hajtaniuk kellett volna, de csak sétálgattak a végén...előtte meg a 2. játékrészben pazar támadásokat hajtottak végre...
Egy szó, mint száz nem értem a Francia és a Holland imádatot...mindkét csapat megköszönheti fortunának, de ilyen a foci -
Zenszkij #4394 igaz, remélem jó meccseket nézünk
UI: nem ittam még eleget :D -
#4393 a végére mégis TÖBB helyzetet dolgoztak ki és jogosan jutottak tovább, mégha a meccs nagy részében halványabban teljesítettek. Függetlenül attól, hogy szerencsés gólok voltak, ahhoz ugyanúgy ott kellett lenniük és az adott szituációt ki kellett dolgozni. És ez most nem csak rájuk, de az összes csapatra igaz, akik szerencsésen nyernek meccseket.
-
IXEMGabeo #4392 Egyébként a hírekben is az legelső 11-esről beszéltek és hozzátették azt is, hogy Robbent el is tilthatják:) Most akkor vagy ott vagy az NSO-nál hibáztak... -
IXEMGabeo #4391 ne igyál annyit:D
attól még, ha a Németek továbbkerülnek kevés lesz ez a játék, ami nyilvánvaló:D -
Zenszkij #4390 bocs a hülyebaromért -
#4389 Azt én sem értettem, biztos hendivel rakott a franciákra :D -
Zenszkij #4388 fejezd már be te fax, ezeken múlik egy vb meccs, a tököm tele az ilyen hozzászólásokból, BAZDMEG rúgtak 2 gólt te hülyebarom -
#4387 Na jöhet a német úthenger! Azért tudnám értékelni, ha kiesnének :) -
hugopareiros #4386 mert aztán a németek olyan hú de jók :) megverték a most gyenge portugáliát
azontúl kb semmit nem mutattak -
IXEMGabeo #4385 nekem semmi bajom Robbennel tévedés...
néha sok, de alapvetően életveszély a pali... -
Coral Springs #4384 Az már véletlen volt, Yobo lábára pattant a labda. Viszont előtte Odemwingie befutott egy labdát ami egy franciáról ment volna ki, majd hátrarúgta szögletre. Nekem ez volt érthetetlen, a szögletből pedig ugye lett az öngól. -
IXEMGabeo #4383 egy kapushiba és egy öngól...bravó büszkék lehetnek a franciák, de ez kevés lesz a németek ellen...egyetlen normális akciójuk volt, amikor Benzemáék játszottak össze ezenkívül simán megérdemelte volna legalább a hosszabbítást Nigéria...szokatlanul jól játszottak...nem értem a kommentátorokat miért kell a Hollandokat, Franciákat ajnározni, amikor egyikük sem játszott jól... -
TomStorm #4382 Hát az a többi csapatnak is aki továbbment eddig:-) -
#4381 nem a németek ellen? :D -
#4380 remélem a franciák ez után a meccs után megemberelik magukat, mert a negyeddöntő nagyon nehéz lesz. -
TomStorm #4379 Azt,hogy ünnepelte magát GMann lol:) -
#4378 A kérdés, hogy ez a foci mire lesz elég Algéria ellen a negyeddöntőben... -
TomStorm #4377 Ja nem adták meg Grezmann gólnak.Öngólt rúgott Nigéria:D -
#4376 öngól volt -
#4375 mekkora benga állt be
uhh -
TomStorm #4374 Ja nem sarkazás vagy bepörgetés volt? -
#4373 Grízember berakta :D -
TomStorm #4372 2:0
De széééép -
#4371 szerintem azt is leszarja hogy hol van Guinea vagy Nigéria -
#4370 franciáknál szerintem nincs ebbe semmi iróni, az ország fele arab/afrikai származású -
#4369 nyilván nem fog álmatlanul forgolódni éjjel emiatt -
#4368 Szerintem meg pont leszarja, mivel afrika nem ország. Ő guineai származású, most pedig Nigéria az ellenfél. -
#4367 Azért az ironikus,hogy egy afrikai származású srác a fejesgóljával küldi haza az afrikai csapatot... -
#4366 nyílvánvaló persze. A lényeg a törikönyvekbe lesz,meg a statisztikákban évek múlva :) -
#4365 Igen, de ugyanakkor az sem igazságos, ha az marad meg az ilyen helyzetekbe a közvéleménybe, hogy ez meg az miatt a vesztes jobban megérdemelte volna a továbbjutást.. -
#4364 POGBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3 -
#4363 Tudtam. Amint nem nézem a meccset rögtön gól! :D -
#4362 na tessék :D a francia Balotelli :DDDD -
TomStorm #4361 GOOOOOOL 1:0
Franciák!! -
#4359 egyszerű szimpatizánsként azért én mondhatom azt,hogy szerintem XY érdemelte volna meg...nem oszt nem szoroz,de azért na,1-1 meccsre az ember megkedveli ezeket a küzdő csapatokat,akik borsot törnek a csúcsgázsiért focizó,sztárocskák orra alá.
-
TomStorm #4358 Nem megy be nem akar:)Hajrá Franciák!! -
#4357 a foci továbbra sem pontozásos sportág.
Nincs olyan, hogy ki érdemli meg jobban, mert az érdemli meg aki végül tovább is tud jutni. -
#4356 Megint b+ mit csinált a cserefrancia! Áh. -
TomStorm #4355 Jó kis meccs ez is:)