• Magiszter
    #12
    Én a tabletnél azt szeretném látni hogy nem kell hozzá külső alkalmazás hogy fel tudjak rá tölteni. Ergo ha egy mem-kártyát rádugok azonnal tudjam nézni a képeket, filmeket, hallgatni a zenét róla. Vagy akár rögtön a tabletre másolni őket. Ne kelljen konvertálgatni meg bolondozni vele. Ez legyen igaz visszafele is, tehát ha éppen van a tableten valami és haverhoz megyek, akkor csak rádugom USB-re és áttöltöm neki amit éppen akarok. Almás Steve-nél kimondottan utálom az iTunes-t, hogy csak azzal tudok az iPhone-ra/ról operálni bármit is, és ha filmet akarok feltölteni azt előtte át kell konvertálom, nem jó neki a mezei sima AVI.
    Másik fontos dolog a net. Teljes értékű, nem korlátozott weblap-megjelenítést használjon, ha kell fussanak a beágyazott videók, ha kell induljon a Flash, ha kell le tudjam tiltani mindkettőt.
    Nem kell hogy 1 nanosec alatt bootoljon, mert nem kapcsolom ki csak "sleep"-be maximum. Nem is tudom hogy az iPhone-om volt e az idei évben kikapcsolva teljesen. Nem kell hogy 900 évig húzza az aksi. Ha bírja 7-10 órát (filmnézéssel) már álmaim netovábbja.
    Ha pedig ezért a konstrukcióért nem kell eladnom a házat, a kocsit, az asszonyt és a kutyát (csak mert egy rágott alma van rajta), akkor még meg is venném.