• waterman
    ezek a közösségi oldalak valóban egyre idegesítőbbek. az egy dolog, hogy egyre mélyebben beékelődnek az ember mindennapi életébe, de valahogy hiába írogathatok én az üzenőfalra és láthatja mindenki, attól még mindig csak a monitor előtt töltöm azt az időt.
    szerintem az a leginkább aggasztó, hogy az adatainkat nem úgy kezelik ahogy illene. például milyen hülyeség az, hogy iwiw-en személyiségi jogokra hivatkozva már nem látható, hogy ki hívott meg, ellenben alapbeállítás szerint az utolsó "ismerősöm" is értesül róla, ha én megváltoztatom a személyes profilom, vagy új képet töltök fel. én feltöltöm, de majd aki valóban kíváncsi rám, az megnézi, de ne jelenjen meg alapbeállítás szerint az én személyes képem a falon. személyiségi jogok.. pah. már rég voltam wiw-en, van-e már olyan, hogy pár elérhetőségemen kívül minden más adatomat csak és kizárólag a belső kör ismerősei láthatnak? korábban nem volt. nem is adtam meg semmit magamról.
    személy szerint én csak és kizárólag azért tartok egy wiw profilt, hogyha valaki tudja a nevem, akkor valahogy megtaláljon. se több, se kevesebb hasznát nem látom jelenlegi formájában.