Dragon Age II
-
kozi001 #6488 Most fejeztem be! Nekem nagyon tetszett a sztori! Jól passzol a DaO-hez! Kiváncsi vagyok a folytatásra h mi lesz a wardennel, championnal, Morrigannal! :)
A játék tényleg kicsit konzolosabb, mint az előző, nem lehet rendesen felülnézetből kinagyítva játsazni, kevesebb a varázslat és a harcrendszere is egyszerűsített és ez nem is tetszik annyira, de ez van!
Elég lassan indult be nekem, mert olyan sokan szidták h ellenérzéseim voltak, de ahogy feltűnnek a régi ismerősök, onnantől kezdve bejött!
A sztorit amúgy kicsit a kétpólusú(demokrata/republikánus) amcsi politikai rendszerre is rá lehet húzni! :)
Vannak elég szélsőséges figurák mindkét oldalon! (Anders/Fenris)
Viszont elég nehéz! Ezt nem tudtam nightmare-n játszani, mint az 1-et folyton le kellett kapcsolni hard-ra sőt néha normálra is!
Skyrim-et én is játszottam amúgy elég sokat, de nekem mindig is inkább a sztoriközpontúbb játékok jöttek, mint a kvázi végtelenített játékok!
Inkább csak unaloműzőnek játszottam anno és kiváncsi voltam!
Az azonos nemű (férfi :) ) szerelem nekem is kicsit sok! Főleg h a Baldur's Gate-ben nem volt ilyesmi és kár h erre tart a játék! (Nem erről kéne egy rpg-nek szólnia ilyen szinten szvsz)
Viszont az lenne a kérdés h ha Merrilt meg akarom tartani a végső harcban ahhoz muszáj lemészárolni az egész Dalish klánt? (kicsit meredek nekem)