Dragon Age II
-
Although #6375 Nos van kb 10 különböző befejezés, én kb 4-et csináltam meg eddig. Ezenfelül a főbb harcoknál ténylegesen választhatsz oldalt, elfek, vérfarkasok, golemek, Halhatatlan, Tempárok vagy a körmágusok ezen belül is több variáció, Talán csak a Ban erődnél nem de ott is hozhatsz morális döntéseket az szinte mindenhol megvan akár 4-5 féle különböző variációból.Ha akarod otthagyod őket meghalnak és visszamész és egyedül oldod, meg vagy csatlakozhatsz hozájuk a rémek elleni harcban, az erődben is mindig van választás ha akarod megölöd a megszállt gyereket de meg is mentheted. És ez szinte mindenhol megvan.Ezt nevezik rpg-nek Mondom kár összehasonlítani. Látom te töredékét nem fedezted fel a lehetőségeknek. Persze ez csak akkor működik ha befolyásolásra mész a karakterfejlesztés egyik ablakán, de mindennek ára van. Vagy ha csak a harci képességekre mész akkor igen ugyanilyen hentelős mint ez. Össze se lehet hasonlítani ezzel. De mondom ez se rossz csak nincs befejezve. És túlságosan elmentek a Mass Effect vonalra sajnos. De például a harcban fejlődött. nekem ez is bejön ha eltekintek az idióta mozgásoktól főleg a mágusnál.