Dragon Age II
-
Although #6373 Nos nem ez a gond, bár még nem értem a végére. Néhány helyen, vagy általánosan idegesítő ha negatív választ adsz akkor is úgy megy tovább a dolog beleerőltetve a lineárisba. Ez azért szomorú mert ne beszéljünk az originről ott a Venetica típusú kis költségvetésű német rpg és abban is jól megoldották kevés helyen alkalmaztak választási lehetőséget de ott volt. Ha végiggondolod a főellenséget leszámítva az origins is morális döntésekről szólt. Morrigan üldözött volt azért vált ilyenné. Anora apja pedig valahol jót akart. Persze nyilván nem vártam 10 féle befejezést meg rakat választási lehetőséget mint az originsbe volt mert ez 2 év és nem 5 évig készült de azért ennél többet vártam pláne hogy ügyesen leszűkítették a területet és sok a copy paste. Nem lenne rossz de ez biza félkészen hozták ki. És igen nem lehet eltekinteni, a Biowaretól mindenki sokat vár. Ők tették magasra a mércét a Baldurs gate-el meg az Originsel. És igen valahol persze mindenki egy hasonló szintű élő karaktereket várt mint az originsbe, mert ez biza csak Mass effect szint az meg meg se közelíti. Legalábbis azok akiknek nagy érték volt egy Origins szerű könyv amit te játszol ténylegesen. Sajnos mások nem tudják ezt a szintet, a Bethesda sem. Talán a Fallout New vegassal az Obsidian csinált hasonlót de az nem crpg. És hát nyilván az obsidian sem egyszerű hisz övék a Neverwinter Nights. Így is sokat várunk egy Witcher vagy egy Skyrim szintre, nyilván nem gond mert nem a játék az élet de azért persze hiányzik egy igazi folytatás az originshez kinek nem aki szereti ezt a tényleg igazi rpg-t, és nem egy Hollywoodi filmet akar nézni idézőjelesen. Valahol szerintem szomorú hogy néhány ponton nekem biza a Jade empire is jobban tetszik mint ez. De mindet összevetve ez nem 0-ás de sajnos nem is jó legalábbis Bioware mércével.