Dragon Age II
  • enlightened
    Nem tudom, eddig nem nagyon akartam beszállni ebbe a dologba, de én úgy vettem észre, hogy nagyon össze vissza beszélnek itt egyesek.

1. A játék megjelenéskor sokan panaszkodtak, hogy nincs hozzá magyarítás, és ezért ők ezt nem fogják érteni. Később ezen emberek nagy része, elkezdte fikázni a játékot más problémák miatt, úgy látszik mégis belekezdtek magyarítás nélkül. Most várnak a magyarításra és addig más hibákat emlegetnek fel, pedig lehet bejönne nekik ha értenék a játékot.

2.Én tiszteletben tartom azokat akiknek nem jön be, nem is bántottam őket. De túlzásokba nem kéne esni. Odáig jutottunk, hogy egyesek "végigerőszakolják" (by MerlinW) magukat a játékon annyira nem tetszik nekik és szenvednek közben, mintha kényszerítették volna őket, hogy végig kell játszani. Aki szenved a játék közben az nyugodtan leteheti.

Én úgy látom, hogy nagyon sok embernek tetszik itt a játék ha nem is 100% ig lehet csak 90% ig, de ez nem két ember, nem hiszem, hogy bántani kéne őket, amiért nekik bejön.