Dragon Age II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Nekem mondjuk a szóban forgó orgyilkosossal nem volt gond. Bejártam egész Lowtownt, több helyen rám támadtak, és egyszer (gondolom az utolsó bandánál) meglett a küldetés.
A Lost Swords gyanús még. Párat már odavittem a qunarihoz...igaz többes számban van a kard.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Remélem nemsokára javítják mert még mágussal nem játszottam végig és azzal adósa vagyok a játéknak.
A halál csupán a kezdet...
A Wounded Coast-ba kell mennem, és egy elrabolt (tán csajt) visszahoznom a banditáktól. Nem messze a terület belépési pontjától jobbra, egy völgyben ott is áll a banditák vezére, de nem lehet vele semmit sem csinálni.
Itt mit kéne tennem?
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
A legbrutálisabb és legemlékezetesebb az marad számomra, amikor Hawke megtalálta az anyját, akit feldarabolt és újra összerakott az az õrült. Az az egész jelenet egyszerre brutális, groteszk és abszurd volt, fõleg hogy így búcsúztak el...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
A halál csupán a kezdet...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha Anders és Bethany is a csapatban van, akkor a csajból Templar lesz, ha egyáltalán nem viszed magaddal akkor belép a Körmágusok közé!
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
nem kene atesni a lo tulso oldalara... zz
amugy en most jutottam egy az act3ra es igazabol naogny tetszik a jatek, a combat szokhato, de nekem jobban bejott az da:o beli combat, de a dumak es a tortenet tetszik, qunarikat tenyleg nagyon jol megcsinaltak, qunari magek meg picsadurvak 😄😄D:😄 ilyen kene a csapatba!! : )
anti hero
anti hero
hmmm...
da:o-hoz nem hasonlítom, teljesen más játékként kezeltem, így egész jó lett
story egész korrekt, bár néhol hiányoltam elég sok mindent
ami nagyon nagyon zavart az - nem tekintve a társak "öltöztetését" - hogy kb egész játék alatt volt v 2 féle kinézetû felszerelésem - mágus - majd a végén a champion set.. hát ez nagyon siralmas.. fõleg h társak is végig uúgy néztek ki :\ remélem majd jön ki mod hozzá
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
...azért ez rohadt idegesítõ...
THX
Szimpla, Vanguard>Reaver>2 hand Spec, többi dísz
Bár továbbra is fenntartom, hogy a friendly fire miatt nagyon észnél kell lenni, ma is sikerült a tankon kívül mindenkit 1 hitelnem figyelmetlenség miatt.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403