Dragon Age II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
Egyenlöre nem tudni.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Azt lehet tudni, hogy mikor jön ki a patch?

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

😞
Nekem mondjuk a szóban forgó orgyilkosossal nem volt gond. Bejártam egész Lowtownt, több helyen rám támadtak, és egyszer (gondolom az utolsó bandánál) meglett a küldetés.

A Lost Swords gyanús még. Párat már odavittem a qunarihoz...igaz többes számban van a kard.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

MerlinW

[merlinw.org]

TBTPumpa
A végén újra csatlakozik hozzád, és a következõ DLC-kben is melletted lesz majd!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Fenrir
Bugos, van 2-3 ilyen küldetés. Act 2-ben pl amikor meg kell ölni különbözõ orgyilkosokat akkor a küldetés a leadása után nem tûnik el a naplódból, stb.

Remélem nemsokára javítják mert még mágussal nem játszottam végig és azzal adósa vagyok a játéknak.

A halál csupán a kezdet...

Sokáig nem tudtam foglalkozni a játékkal, de most visszaültem elé. Az Act3-nál tartottam, és belefutottam egy küldetésbe, ami lehet, hogy bugos.
A Wounded Coast-ba kell mennem, és egy elrabolt (tán csajt) visszahoznom a banditáktól. Nem messze a terület belépési pontjától jobbra, egy völgyben ott is áll a banditák vezére, de nem lehet vele semmit sem csinálni.

Itt mit kéne tennem?

Bocsi, kifelejtettem a !!!!!!!!!!SPOILER!!!!!!!!!!!!-t.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Kár érte, igen. Bár olyan szempontból "jó" fordulat, hogy újabb érzelmekre ható dolog került a történetbe.

A legbrutálisabb és legemlékezetesebb az marad számomra, amikor Hawke megtalálta az anyját, akit feldarabolt és újra összerakott az az õrült. Az az egész jelenet egyszerre brutális, groteszk és abszurd volt, fõleg hogy így búcsúztak el...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

igen nagy kár nekem Bethany tetszett a legjobban (eddig)

Fenrir
Kár, hogy a testvérünk mindenképpen kiesik, sokkal érdekesebb karakterek mint pl Anders vagy Merill.

Althougy barátunk szerintem még mindig a Demóval veszekedik.

TBTPumpa
Minek? Pár oldalt visszaolvas itt a fórumban úgyis le van írva - sõt ennél durvább dolgok is már Spoiler nélkül. Amúgy meg a játékot már szinte mindenki végigjátszotta legalább egyszer. Aki nem, az így járt! <#idiota>

spoiler!

Több lehetséges megoldás is van!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha magaddal viszed Bethanyt és Anderst, akkor van lehetõséged megmenteni, viszont egy jó idõre elmegy tõled, mert csatlakozik a Szürke Kamarásokhoz (Grey Wardens). A másik lehetõség, hogy nem viszed magaddal Anderst, akkor meghal mindenképp. Ha meg eleve nem viszed magaddal Bethanyt, akkor meg elfogják a Templarok és csatlakozik a Circle of Magi-hoz, szintén jó idõre elválva tõled. Minden esetre mindenképp egy idõre kiesik a csapadból.

MerlinW
Nem kellett volna magaddal vinned vagy Anders-t is vinned kellett volna.

[merlinw.org]

TBTPumpa
Ha csak õt viszed magaddal akkor mindenképp meghal.
Ha Anders és Bethany is a csapatban van, akkor a csajból Templar lesz, ha egyáltalán nem viszed magaddal akkor belép a Körmágusok közé!

Hi! Most tartok ott, hogy végeztem az expedícióval, és Bethany a végén kinyúvadt! Ez mindenképpen benne van a történetben, vagy csak nem õt kellett volna vinnem?
Mea Culpa! Azt hittem a 267.24-esre gondolt!

MerlinW
270.51 tegnap jelent meg.

[merlinw.org]

Már nem azért, de a megjelenés elõtt már kint volt...

TDC Geronimo
Külsõ helyeknél azért lemegy 30 környékére is de jóval jobb

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

ezt a homokratyizast szerintem sem kene eroltetni, tok szimpatikus host sikerult csinalnom, erre jon az Anders, el is kuldtem a picsaba...

nem kene atesni a lo tulso oldalara... zz

amugy en most jutottam egy az act3ra es igazabol naogny tetszik a jatek, a combat szokhato, de nekem jobban bejott az da:o beli combat, de a dumak es a tortenet tetszik, qunarikat tenyleg nagyon jol megcsinaltak, qunari magek meg picsadurvak 😄😄D:😄 ilyen kene a csapatba!! : )

anti hero

ne bassz este megkukkantom :o

anti hero

Nekem meg 2 vadászgörényem. 😛

Lacoka12
nekem pandám van

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

érdekes nekem is nod 32 van semmi gond nem volt eddig.

Csibusz
õõõ utánanézett, lényeg az, hogy akinek NOD32 van fent... Hát az sajnos csinálja.. Ez van gyerekek
azért mondom. ugy nézem az összes atw.hu-s oldalt blokkolja nekem. elnézést a pánikkeltésért 😄
nekem teljesen jól müködik.

nemtom. lehet csak az én Nod-om gecizik 😄
Csibusz
Ujujj nem jó az oldalunk?? :/
Na szólok a bossnak 😊
http://tinyurl.com/5t729go

hmmm...
Egy dolgot nem értek, hogy mire volt jó ez az Anders és Hawke románc? Úgy értem Hawke egy tökös csávó, míg Anders kompanion bla, bla, bla kis rózsaszál. Miért nem akkor egy csinos nõvel vagy már mindenkép kihagyhatatlan akkor egy hasonló kaliberû macsóval smárol? A tökös bikából ripsz-ropsz egy kis nádszál kisasszonnyá változik át, most õszintén az ember már nem tud rá úgy tekinteni mint a játék elején.

BlackShadow
no sikerült kijátszani elsõ körben .. 42 óra és elméletileg mindent megcsináltam

da:o-hoz nem hasonlítom, teljesen más játékként kezeltem, így egész jó lett

story egész korrekt, bár néhol hiányoltam elég sok mindent
ami nagyon nagyon zavart az - nem tekintve a társak "öltöztetését" - hogy kb egész játék alatt volt v 2 féle kinézetû felszerelésem - mágus - majd a végén a champion set.. hát ez nagyon siralmas.. fõleg h társak is végig uúgy néztek ki :\ remélem majd jön ki mod hozzá

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

TDC Geronimo
Kijött új nvidia beta driver. Elõtte very highba 10-15 fps volt kb gtx 470el most 40-60 minden csutkára tolva. Nem gondoltam volna, hogy egy nyamvadt driver ennyit hozhat...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

<#vigyor0>

Lacoka12
akkor nem a directx van a gond valami a gépen mert nálam is volt ilyen egy másik játéknál el olvastam mit hiányolt és újra raktam

Nem, Win7-em van 32-bites...

Lacoka12
xp rendszered van,mert akkor elõ fordulhat mivel xp-re nem csinálták

Igen, az igaz, de azt olvastam a Gamepodos tesztben ha van dx10-es kártyád -mint nekem- akkor fut dx10-ben...a render dx11-re kattintva és high beállításokra állítva...ez így mûködik is, játszottam így, de egy idõ után -vagy pedig azonnal jön a kék halál...
...azért ez rohadt idegesítõ...

Directx 9 csak medium-ig van támogatva, a high beállításhoz directx 11 kell (és egy azzal kompatibilis kártya).
Fenrir
Milyen directx-szel?

Ja, a VGAm Ati 4850-es 1GB...

Új patch -1.01, új driver -Ati 11.3 mégis kék halál Win7 32-bit alatt ha feljebb állítom mediumról a grafikát...ötlet vkinek?
THX

Fenrir
Ki a franc akarja megmenteni õt? 😄

Különc
Visszavonom azt hogy a 2 kezes warriornak nincs helye a csapatban, kicsit átgondoltabban fejlesztettem és meg vagyok elégedve, szituáció függõen még jobban is teljesít a roguenál, ha lehetne macrot írni írnék egy no brainer cleave-assail-blood frenzy macrot megspékelve egy Haste-el és arra verném a fejem a billentyûzeten.

Szimpla, Vanguard>Reaver>2 hand Spec, többi dísz

Bár továbbra is fenntartom, hogy a friendly fire miatt nagyon észnél kell lenni, ma is sikerült a tankon kívül mindenkit 1 hitelnem figyelmetlenség miatt.

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

hat en a 2 kezes warrioral 😄 van nekei egy ilyen kepesege hogy beleharap az elenfelbe es feltoli a hp jat valamit kis heal kis poti de minden borul kb 2 utesbol. A boss hp enemyk maradnak csak azokal meg nyilvan kicsit jatszani kell de semmi komoly . Na igen a rock wraith ott kelett rendesen pausalnom es iranyitani a dolgokat de par visszatoltes utan az is meglett .