Dragon Age II
-
miko1216 #5996 Hali!
Beszereztem a játékot Xbox 360-ra és eddig szerintem zseniális :D
A párbeszéd rendszer mondjuk néha teljesen mást hoz ki mind ami oda van írva de sebaj legalább beszél a karakter :) Nézzük a pozitív oldalát.
Dualos Roguet indítottam és nagyon bejön bár már nem olyan halhatatlanok mint az első részben vagyis majd kiderül később ha cunning nagyobb lesz.
Sokan fikázták itt Anders-t még nem vagyok annyira belemélyedve de nálam még nem buzult be és eddig elég szimpatikus is ugyan olyan szarkasztikus és nyers mint az első részben. A párbeszédeknél még bejött hogy néha lehet a társaink segítségét kérni pl.: Varric egyszer rádumált egy emberrablót hogy engedje el a gyereket mert az őrfőnöknek a fia, vagy mikor anders megnézte hogy nincs a srácban démon és később így lehetett megmenteni, vagy mikor az elején Aveline a kereskedőt befenyíti stb. A karakter építés szerintem sokkal jobb mint az egyben végre hasznosak a képességeink. És a rogue-k most már tényleg szemét trükköket és látványos mozdulatokat használnak és nem úgy néznek ki mint a harcosok.
Ami nem tetszik hogy alig van valami páncél...eddig (remélem)
Ja és láttam olyan képeket ahol a rogue csuklyában volt. Olyat hol lehet szerezni? Act 1-ben vagyok lehetséges ez már?
Köszönöm.