6609
Dragon Age II
-
#6009 Akkor volt, mikor a Fade 2.0ban voltál és a Gallows szobáit használták fel hozzá azért ismerős -
CAC #6008 No az könnyen meglehet. Nekem valahogy ez az egész kimaradt. Már nem tudom melyik küldetésben voltak a dobozok. Tán valami házban volt az egész.
Ez alkalommal résen leszek. :) -
gyonax #6007 Ami azt illeti, ha megcsinálod a fade-ben a doboztologatást(már ha erről van szó), akkor azért kapsz statpontokat is.
Az elsőért, amikor egy könyv megy körbe-körbe: 1 pont
A másodikért, amikor kis és nagy hordók vannak: 1 pont
A harmadikért, ahol vörös és sima hordók vannak: 2 pont
Ezeket szabadon oszthatod el, tehát szerintem többet érnek, mint néhány rage demonból az xp :) -
CAC #6006 Én a kocsmárossal szoktam dumcsizni, de mindig ugyanazt mondja.
Akkor elkezdem most már komolyan venni az ott hallottakat. :) -
Pares #6005 A "Talkative Man"-re figyelj, és ha éppen nem beszél, akkor kattints rá, hogy beszéljen... Vannak rendes beköpések meg utalások ám! :D -
CAC #6004 Mondjuk pont el. :)
Akkor már csak az Akasztott ember kis elrejtett titkaira kell fényt derítenem. Gondoltam végigtolom harcossal is... épp arrafelé bóklászok. Szólok, ha van valami extra. :) -
#6003 Elvagy te cracked staffok nélkül. ;) -
CAC #6002 Hmm. Na jó...dedede...a hullák felszerelési tárgyaival mi lesz? XD -
#6001 Megkapod ugyan azt a dobozokért ;) -
CAC #6000 De az nem jó.
Ha nem támadnak meg, nem tudom megölni őket, ergó nem kapok xp-t értük. :) -
#5999 Ha megcsinálod a doboztologatásokat, nem támadnak meg. -
CAC #5998 Most olvastam az ipon tesztjét a játékról. Két dolgot emelnék ki:
1."Van viszont rengeteg nagyon jópofa „easter egg”, ezek közül jó néhányat a Hanged Man fogadóban találtok meg, tartsátok nyitva a fületeket."
Ez csak nekem maradt ki?
2. "...alig vannak fejtörők (egy-két doboz tologatás van, ami 30 másodperc alatt megoldható) ..."
Emlékszem erre a doboztologatásra, de én nem láttam értelmet benne. Emlékeim szerint nem történt semmi extra, akármit is csináltam. -
#5997 Igen-igen, tényleg! :) -
miko1216 #5996 Hali!
Beszereztem a játékot Xbox 360-ra és eddig szerintem zseniális :D
A párbeszéd rendszer mondjuk néha teljesen mást hoz ki mind ami oda van írva de sebaj legalább beszél a karakter :) Nézzük a pozitív oldalát.
Dualos Roguet indítottam és nagyon bejön bár már nem olyan halhatatlanok mint az első részben vagyis majd kiderül később ha cunning nagyobb lesz.
Sokan fikázták itt Anders-t még nem vagyok annyira belemélyedve de nálam még nem buzult be és eddig elég szimpatikus is ugyan olyan szarkasztikus és nyers mint az első részben. A párbeszédeknél még bejött hogy néha lehet a társaink segítségét kérni pl.: Varric egyszer rádumált egy emberrablót hogy engedje el a gyereket mert az őrfőnöknek a fia, vagy mikor anders megnézte hogy nincs a srácban démon és később így lehetett megmenteni, vagy mikor az elején Aveline a kereskedőt befenyíti stb. A karakter építés szerintem sokkal jobb mint az egyben végre hasznosak a képességeink. És a rogue-k most már tényleg szemét trükköket és látványos mozdulatokat használnak és nem úgy néznek ki mint a harcosok.
Ami nem tetszik hogy alig van valami páncél...eddig (remélem)
Ja és láttam olyan képeket ahol a rogue csuklyában volt. Olyat hol lehet szerezni? Act 1-ben vagyok lehetséges ez már?
Köszönöm. -
ferenc001 #5995 Pol a neve, anno city elf volt, és akkor csatlakozott a klánhoz, amikor amikor a DAO kezdődik, pontosabban a dalish történetszálban lehet vele beszélni őár mondatot. -
#5994 Pal vagy Pat de valami P betűs volt az az elf, Tamlenről múlt időben beszél Merrill -
Laci82 #5993 Szia.
Valaki tudna segíteni?
A játékhoz megkaptam én is a Mass Effect 2 letöltőkódot.
Az Ea Download managerrel beállítottam hova töltse le a telepítőfájlokat és hova telepítse a játékot.
Ehhez képest a telepítőfájlok mappa teljesen üres,én pedig azokat szerettem volna kiírni.
Hogy tudom ezt megoldani?
Előre is köszönöm a segítséget. -
#5992 A harc az egyetlen, ami sokkal jobb lett, mint az egyben. Ha ez után játszol az első résszel, eleinte olyan, mintha slo-mo lenne :D
Más:
A DA:Oban, a Dalish elf eredettörténetben Tamlen eltűnik (a tükörben?), viszont úgy emlékszem, hogy a második részben őt csapja agyon a Vartherral.. Ez hogy is van?
Vagy, ha tovább tolom a játékot, akkor még előkerül? -
Evoluti0N #5991 Tegnap végigjátszottam a játékot. Rövid lett :(. 38 óra volt, az első részt kb. dupla ennyi. Igaz, h volt 3-4 mellékküldi, amit nem csináltam meg, de ugyanakkor az első részben se csináltam meg mindet.
Egyébként tetszett a játék. Jó, h végre nem a világ megmentése a cél. Jó sztorija volt az 1-1 év főszálainak, ráadásul a mellékküldetéseknek is. Néha voltak megdöbbentő, áll leejtő részek, azonban hiányoltam a "fő-fő" sztorit. Igaz, h néha voltak kisebb-nagyobb átfedések, amik összekötötték a különböző évek eseményeit, de tulajdonképpen nem volt egy fősztori, ami összekötötte az egész játékot.
A társakkal való interakció lebutítása nem mondhatnám, h tetszett. Az, h csak a mellékküldijeik előtt lehetett beszélgetni velük rendesen elég nagy visszalépés. Az, h nem lehet öltöztetni őket nem ütött agyon annyira, azonban az kicsit hülyén jött ki, h némelyik társ 10 évig ugyanazt a ruhát hordta. Az pozitívum volt, h be lehetett néha vonni őket küldi közben a beszélgetésekbe. Ráadásul ismét érdekes, szerethető jellemű karaktereket kaptunk.
Az új párbeszédrendszer tetszett is, meg nem is. Az, h beszél a főszereplő, folyamatosabbá, filmszerűbbé tette a beszélgetéseket. Ugyanakkor a szájbarágós, jelekkel ábrázolt válaszlehetőségek nem tetszettek. Sokkal jobb lett volna a Witcher-ben használt megoldás, ahol beszélt is a karakter, de ugyanakkor kiírta az egész mondatot a választásnál, ráadásul nem volt meg, h legfelül állandóan a pozitív válasz van, stb.
A helyszínekkel nem voltam megbékélve. Először is túl kicsi területen látszódik a játék, ráadásul az ismétlődő kinézetű helyszínek elég kiábrándítóak. Arról nem is beszélve, h még 2011-re se tanult meg a Bioware egy életteli várost csinálni. Itt is csak álldogálnak a karakterek és beszélgetést "szimulálnak". A legrosszabb azonban az, h sokan csak egy helyben álldogálnak.
Grafikával nem igazán voltam megelégedve. 2011-ben többet vár az ember, ráadásul idén megjelent, szebb grafikájú játékok jobban futottak, mint a DA2.
A sokak által kritizált harccal nekem nem volt gondom. Tetszett, h látványos és igaz, h könnyebb a játék, mint az első rész, de erre egyszerű a megoldás, nehezebbre kell állítani a játékot :). Ugyanakkor a sérülésekkel kapcsolatos leegyszerűsítés nem tetszett. Jobb volt az első részben, ahol bizonyos testrészei sérültek meg a karaktereknek és mindegyik más-más negatív hatást váltott ki. Itt egyszerűen csak nem töltődik fel maxra az életük.
A skilltree tetszett. Nem volt százmillió felesleges skill és szimpatikus ez az ágas megoldás.
Öööö ennyi jut most eszembe. Összességében tetszett a játék, de sok mindenben alulmúlja az első részt. Sokan azt mondják, h ez a Bioware eddigi leggyengébb játéka. Sajnos egyet kell értenem velük. Azonban még így is egy nagyon jó játék. A meredek és sok választási lehetőség miatt párszor még biztos végig fogom játszani. -
Pares #5990 HAHA! Aki játszott a Mass Effect 2-vel, az érteni fogja:
-
#5989 Agyonverheted egy sikátorban. :D -
Nexus87 #5988 Sziasztok. Valaki megtudná mondani hogy mi fog történni akkor ha elfogadom Dougal ajánlatát?
Mármint megvan a pénzem Bartrandnak, de kéne egy kis lóvé hogy tudjak venni pár dolgot a Black Eporiumban.
Ha elfogadom az ajánlatát lesz később valami következménye? -
Noodlee #5987 A legfrissebb van fent (bétát nem próbáltam)
Amúgy csak ultra high beállításnál jön elő, szóval annyira nem gond. -
McGenge #5986 Jah értem persze. Köszi szépen! -
Pares #5985 Kicsit hülyén fogalmaztam meg: Na szóval vannak olyan képességek, amiket egyszer aktiválsz, és aztán folyamatosan aktívak maradnak. Ezek a Sustained Abilities. -
#5984 Lehet, hogy be van kapcsolva aktiv varázslatod. Fegyverre ható vagy akármi. -
Pares #5983 Vannak passzív képességek, amik ha aktiválva vannak, akkor "rezerválnak" (lefoglalnak) maguknak egy adott százalékot a manából. -
McGenge #5982 Sziasztok!
nekem az lenne a kérdésem, hogy miért nem kapom meg a maximális manát? tehát van pl. 220 mana pontom, de csak 100 ig tölt vissza. ÉS ez változó. valaki eltudná mondani, hogy ez mitől függ, és hogyan tudom elérni, hogy minél többet tudjak használni? Erre még nem sikerült rájönnöm.
Köszi előre is.
-
#5981 Az eredettörténeteknek pont az a szerepük, hogy bemutassák/megismertessék a világot és a benne élő "embereket", a közeget meg úgy általában az életmódot, problémákat. Szóval ha úgy vesszük, akkor természetes, hogy tele vannak párbeszéddel meg infóval :) Egy 100+ órás játék felvezetéséről beszélünk! :)
-
#5980 Suttyó paraszt vagyok. "abban" "eredettörténetben" -.- -
Pares #5979 Grafikus kártya drivert frissítsd. -
Noodlee #5978 Hello!
Másnál is voltak gondok a textúrákkal?
Csak ha a kamera bizonyos szögben áll, akkor látszik csak a nagy feketeség.
High Resolution Texture Packet feltelepítve sem változott semmi.
Valami ötlet? -
#5977 Kíváncsiságból letoltam egy eredet sztorit a DAO-ban. Hát rohadjak meg, abba az egy kis eredettörténetbe több párbeszéd volt, mint itt az act1-ben összesen. -
Evoluti0N #5976 Nem modoltam a játékot. -
Hoz_Hun #5975 Ja valami piát is megittunk együt. Ezután már vissza se vettem volna a csapatba. Meg is halt a kutya. -
Pares #5974 Velem is pont így csinálta. Fél órával az árulása előtt hálálkodott, amiért odaadtam neki a kardot... Megkapta a magáét... -
Hoz_Hun #5973 Az a szemét Fenris engem is elárult. Úgy kinyírtam, hogy még mindig ott szárad valammerre a harcmezőn. A vadi új kardját (amit én is épp előtte adtam oda neki) felnyomtam a seggébe aztán kihúztam a száján. Rohadjon meg az a dög. -
Pares #5972 Nem mod véletlenül? Mert pont ilyet láttam a Nexuson valamelyik nap. -
Evoluti0N #5971 Lol előjött egy fura bug vagy mi. Mindegyik karakter tud mindenféle fegyvert használni, ráadásul ha a harcosom kezébe daggert teszek, úgy ugrál, mint egy assassin. -
#5970 Erre voltam kíváncsi, kösz