Dragon Age II
-
"iranyito ember KEPESSEGE szamit, hanem az általa iranyitott KARAKTER kepessegei a mervadoak,"
lol most ha a karakter nem tudja a használni a nyolcszorkörbepörgősfejjelelfelebukfenc skillt akkor te se tudod.
most kb azt mondod h ha egy varázsló nem tanul meg egy varázslatot, de te gond nélkül ellőheted.
nem értem nekem egy szerepjátékba az h random dönti el a gép, pl ilyen kockás lenne és ha 6-os sikerül a skill ha 2-es akkor meg nem...
ez egy oltári nagy baromság, mert elvileg a játékokba az lenne a lényeg h én irányítom a karakterem én döntöm el h msot mit csinálok és én harcolok is vele ami akarva akaratlanul az én ügyességemen múlik, mivel a megtestesült avatárom...:D
bár én a dragon age-be se láttam kockákat, bár nyilván úgy lenne a jó, akkor ne nevezzük IGAZI rpg-nek, de hát istnem bánja a halál ha egy jó sztorin izgalmas és reális mindezek mellet magával ragadó világot kapunk, egy jó harcrendszerrel, szerteágazó képességekkel és világtörténéssel akkor bánja a rák ha hack&slash-nek hívják bármelyik rpg-t odaverné.....