Dragon Age II
-
de ezek nem kockadobálós rpg-k hanem videójátékok.
kinőttünk már abból a korból, persze ha neked az jön be akkor játsz azzal, de ez így bármelyik rpg-t nézem az real time-ba van előadva.
és borzalmasan...
hack&slash a játékmenet, az rpg meg a fejlődés meg párbeszéd miegyebek.
az h vki nem képes összeegyeztetni a kettőt az sztem fantáziahiányba szenved vagy begyöpösödött.
a papíros rpg-t nem tudom még nem volt szerencsém egyet se kipróbálni nem tudom milyen, biztos jó, de sztem videójátékokba nem hinném h bárki is azt várná vissza(mer minek is ha az már van)
a jrpg-k azok körökre osztottak, azok pl nem real time-ba vannak nem is próbálnak azok lenni.
de ott legalább vannak szép átvezetők.
amúgy amit mondasz az kb mint a játékok, azok mögött is számok,betűk,számolások vannak de még is egy szép folyamatos kép jön ki belőle.
Csak h jobban megértessem magam:Tehát ha úgy tetszik akkor vegyük úgy h én nem rpg-ről beszélek.hack&slash féle valós reális fizikáról és harcrendszerről(itt msot vegyünk egy fantasy stílsut)
amibe egy dragona age párbeszéd,képesség kavalkád van egy nyitott és szép kidolgozott világba.Ha ez már nem tekinthető rpg-nek azért mert kap egy normális harcrednszert az eddigi failekhez képest akkor nem tudom a dragon age vagy még mondhatnék párat mért.
(hackcslah attól még nem feltétlen szűkül az only hent kategóriába, ilyen alapon a dragon age is az mert semmi másról nem szól csakhogy harc,harc hátán...)
amúgy 17 évesen:D