• atiati
    Én regényt csak magyarul olvasok. Amíg nincs legaláis tartalom, addig marad az illegális, és köszönöm, jól el vagyok látva, valószínűleg évekre :-) Bárki talál a neten magyar olvasnivalót, nem is régieket.
    Ha végre beindul az e-könyv piac, fogok venni legálisan, ha reális áruk lesz. Mert a mostani magyarországi e-könyv ár az vicc.

Fozerl: ne használj nagy szavakat, fölösleges. Nálam nagyobb könyvbarátot csak nehezen találsz, nagy a könyvtáram, ellenben soha nem volt pda-m, okostelefonom, laptopom, netbookom meg ilyenek, de tegnap én is vettem egy ebook reader-t. Kicsi, könnyű, elfér a zsebemben, én meg naponta 90-120 percet buszozok a meló miatt, és sokkal jobb ez, mint mondjuk egy nagyalakú, vastag, keménykötéses könyvet cipelni. Ha nyaralni megyek (aktuális így nyáron), akkor nem kell 2-3-4+ könyvet vinni, csak ezt, és ezen elvihetek több ezer darabot is, hogy majd azt válasszam ki olvasásra, amihez éppen kedvem szottyan.
    Szóval ne szóld le az e-book reader használókat és a kütyüt sem, főleg ha soha sem volt ilyened...