• Ersiman
    Üdv mindenkinek!

Eléggé csodálkozva olvastam a hozzászólásokat. Úgy tűnik, mintha akik elutasítják valamilyen alapon az olvasás elektronikus formáját, azok azt hinnék, hogy akik olvasnak így azok "könyvellenesek". Pedig dehogy. Nekem van kb. kétezer könyvem, az összes könyvespolc dugig és a sarkokban is van egy-két könyvtorony. :)
    "Igazi" ebook-readerem nincs, sajnos még drága nekem, de a Vaterán vettem egy használt PDA-t és azon is olvasok. Például Jordantől az Idő kereke sorozatot (aki ismeri az tudja, nem kis mennyiség!), bár az is ott figyel a könyvespolcomon. Hogy miért? Egyszerű, egy borzasztó nagy előnye van még ennek is a nyomtatott formához képest: Be tudom állítani a betűméretet! Nekem ez legalább olyan fontos érv, mint másnak esetleg az azonnali szótárazás, ami szintén nagy előny.
    Szépek a könyvek, és szeretem is őket de a papír szagánál azért ezerszer fontosabb a kényelmes olvashatóság nekem. Nem hiszem, hogy ezzel bármit vesztenék, sőt inkább nyerek! Ettől még természetesen olvasom a könyveimet is.

Üdv!
    meoindil