Készíts magadnak játékot, UnrealŸ Engine 3 alapokon
  • Malakai
    #352
    Egyérszt szerinted mennyi garázscsapat (ne adj isten egyetlen ember) jut el odáig, hogy pénzt keressenek a játékukkal? És ebből mennyi olyan, ami egy Unreal Engine 3-at igényel?

    Nem akarok nagyon degradáló lenni, de kétlem, hogy emiatt nagyon aggódnia kéne az itteni embereknek.

    Másrészről, ha pedig arról van szó, hogy tényleg egy komolyabb terméket készítenek vele, ami rendesen fogy, akkor talán érthető, hogy ők se ingyen adják neked az enginet. Viszont nem kell előrre leperkálnod nekik semmit, hanem amikor a bevételed átlépi a megközelitőleg 1 millió forintot, akkor utána már 25% jutalék megy nekik. Ez egy nagy horderejű üzletnél nem a legjobb dolog, de komolyan, megintcsak, szerinted nulláról ki fog nagy horderejű projectet indítani?

    Tehát ha azt nézzük, hogy egy hobbiember összerak vmi kis játékot, budget kategória, szép grafikával, akármi, és fogyogat, akkor is, ~1M forintot kereshet vele anélkül, hogy bárkinek fizetett volna bármit. Ha pedig azt túllépte se fog nyakára mászni senki, hogy jogszabályt sértett, hanem egy jutalékot szükséges "csak" megtérítenie. Szerinted ez annyira unfair?