"Memó karin film meg ilyesmi....perszepersze, és a kiadó meg engedni is fogja,nem?"
A kiadónak teljesen mindegy min adja ki. Ha megveszed akkor felőlük az egy adattárolásra képes zokni is lehet.
"Aztán hogy mediabox, meg vinyó vanbenne és húúú...csodás, és hogy kerül rá a film?"
Miért a BD lemezre hogy kerül rá? Ha meg a legális boltvásárlásra gondolsz akkor meg egyértelműen online stream vagy letöltés.
"2 éven belül lesznek olcsó nagy felbontású 3d tévék, és ehhez ha bóóóti filmet akarsz, kétrétegű dvd harmatos lesz, vagy köttetsz 120 Mbis/s-os UPC netet? "
Na szerintem ez az igazi parasztvakitás. Előszőr legyen már rá valami tartalom, adás, és akkor még mindig a tévénél tartunk. Ráadásként ilyenkor nagyon jól látszik, hogy ki használ ilyet rendszeresen. Nekem van itthon 46" tévém, normális BD lejátszóm, de ha nem ülök ott két centire és nézem akkurátusan meg lassitva a felvételt akkor gyorsan rájövök hogy a BD filmek nagyrészét simán rá lehet tömizni egy DL DVD méretre úgy hogy észre sem veszed a különbséget. Persze ha kellenek az extrák meg minden akkor meg kell venni az eredetit. (Vicces egyébként de pl a Legenda Vagyok BD majdnem 50GB, ha lekapom az ezermillió hülye nyelvű hangot, meg az extrákat akkor az jön ki, hogy a film igazából 14GB)
"Persze ahol lehet...USA net sebességben még ott se tart mint mi, pedig nem kis piac és Jobbs bácsi meg ott lakik és USA népre számít...gondoljuk át mégegyszer."
Az USA piac az meg olyan, hogy ha HD tartalmat akarnak nézni akkor egyrészt bekapcsolják a tévét. Esetleg vesznek egy BD lejátszót és megnézik. A legutolsó gondolatuk lesz azonban az, hogy a notebookjukon BD filmet nézzenek vagy BD adatot olvassanak.