"egyebkent mennyit fizettel az iphone-odert, hogy ennyire magadnak erzed az apple minden problemajat es erzed kotelessegednek megmagyarazni minden undorito lepeset ennek a szemet cegnek?"
30e forintot fizettem a telefonomért, ráadásul nem érzem magamnak az apple semmelyik problémáját, undorító lépését meg még csak magyarázni sem magyaráznám, ha nem éleződne ki a fika megint az applere. Mert ugyebár ezt a kijelentést az elmúlt pár évben körülbelül ezren tették meg a legnagyobb piaci szereplők közül is, de most, hogy Jobs mondta most már ő az ördög. Én megint csak a saját tapasztalatomból tudok kiindulni de az kb az, hogy nagyivben szarik mindenki a BD lemezre. A HD tartalmakat letöltik és médialejátszókkal lejátszák. Nekem konkrétan hatalmas zenegyűjteményem van és ennek rendezgetése és tárolása kapcsán már leszámoltam mindenféle CDvel DVDvel, BDvel meg ki tudja mi jön még. Egyszerűen leváltottam ezeket az elavult nehezen kezelhető technikákat, és ahogy a világot elnézem ez nem csak nekem jutott eszembe.