A világért se szeretném még jobban elmérgesíteni a helyzetet,de úgy őszintén ha a GT5 ennyire jó,akkor miért is akarsz te ezzel játszani?
Nekem csak a forzához volt szerencsém,gt5-tel nem játszottam,bár majdnem minden videót megnéztem róla,de azt simán elmondhatom,hogy mindkettő egy fos ha arról van szó,hogy mennyire adnak vissza bármit is.Igen a fizika mindkettőben jobb,mint valszeg a shiftben lesz,de forzaban pl egy három körös verseny alatt is majdnem bealszok,mert nincs normális sebességérzet,se motorhang,szép dolog az 500+ autó,meg a grafika,de baromira nem elég ahhoz hogy egy kicsit is úgy érezzem,hogy valami is vezetek.Még akkor sem ha kormánnyal tolom.
Ugyanez igaz a gt5-re is.
Nyilván akik a szimulátorosabb vonalat szeretik,nekik fontosabb az,hogy ne lehessen ilyen manővereket csinálni mint a shiftben,én csak egyszerűen szeretnék egy jót játszani,azt hogy az autók motorhangja leszakítsa fejemet,az élethű belső nézet(mosódást most ne nézzük),ezekben azt hiszem jelenleg a shiftnél jobb nincs a piacon.
Igen ez a homályosítás ez ilyen,de nem is értem miért tartunk még mindig ott,hogy simekben nincs ilyen.
Ez soha nem lesz sim,az hogy mindenhol úgy harangozzák be a készítők,hogy komoly konkurencia lesz a forzanak meg gt5-nek,az nem jelent semmit.
Ez nem szimulátor lesz!!!
Aki valóban azt hitte,hogy ez egy vérbeli szimulátor lesz,az meg is érdemli.
Én jelenleg egy dolgot hiányolok belőle nagyon,az pedig az eső,a többi meg majd kiderül,elsőben sem csalódtam,ebben sem fogok és boldogan fogok vele játszani akármennyire is árkád és hálivudi mosódós.