nfs-shift-2-unleashed-ios-logo.png?cb=14
  • symbol
    iRacingre még visszatérek lehet. DE Tudod mi bosszantott az utóbbi időben iRacing alatt? Sorolom. időjárás, napszak, statikusság, égkép. igen az is. meg gumi is.

játékmenetben; ha nem komoly járgánnyal megyek (f1 williams), akkor tolhatom a rövid futamokat kerékcserék nélkül. Sőt még a willams is kerékcsere nélküli. Remek. Funra tök jó, csak több száz fun futam után beleuntam.

Menjek host-olt futamokon? oké. Ezzel egy probléma van, három napot dolgozok, hármat nem. (nappal, éccaka váltakozva) Matekozzunk, nem érek rá minden hétvégén. van hogy többször egymás után nem.

Kurvára kezdett idegesíteni, hogy egy adott járgánnyal (tegyük fel valami kedvenc egy adott héten, csak egy pályán érdemes körözni.) oké mehetsz máshol is, de mivel más sincs a pályán, még egy hülye AI sem, hát hótunalmas.

Még egy hatalmas érv az rF2 mellett.
    Lehet a pályái gyengébbek, de vannak régi pályáik is, esetleg már nem létezőek, meg sorolhatnám. És ezek kellenek. Az hogy lézeres vagy nem, ma már leszarom. Attól még lehet pöpec a cucc és nézhet is ki csudajól.

iracingbe időjárás meg nem 1-2 évig, hanem 5 évig nem lesz. Le merem fogadni. És ha akkor lesz majd, lehet akkor sem érdekel, mert szerintem az ISI-s team most jobban áll anyagilag, az rF1-et ugye idő előtt kihozták, itt ez most nem így néz ki, tudják hogy kell a népnek az AI, tudják, hogy mivel lehet megvenni a népet szvsz.

iracinges móka mostanában nekem inkább stresszes valami volt, mint sem szórakozás és élvezetes vezetés. Azóta rF1-et tologatom és tök jó, hogy már nem zavar, ha valami más pályát töltök be, nincs rámerőszakolva semmi.

Ettől független itt is indulni fogom majd szvsz online bajokságban (heti egy futam ugye gondolom) néha lemaradok róla, de attól még ott lesz az AI, ami tök jó.

iracingé a jövő. de amíg nem tesznek afelé lépéseket hogy régi pályák is legyenek, klasszikusok is, meg dinamikusabb legyen a cuccuk, (komminikáción is kéne javitani...) addig lesz létjogosultsága az rF3-nak is. ami szerintem hamarabb itt lesz mint jött/jön az rF.