-
"Ha egyszer szimulátornak szánták a játékot, akkor nem olyanokkal akarok játszani, akik árkád stílusban nyomulnak "
Játszanám én is nagyon szívesen szimulátorként ezt a játékot, ha valóban az lenne csak köszönő viszonyban sincs a szimulátorokkal.
Cseszhetem segítségek nélkül az egészet ha a Kis Pista szalagkorláton 200 al gyorsabban beveszi a kanyart mint én lassítva az aszfalton. Meg nem mindenkinek van kormánya illetve tud ugyan úgy játszani, Sasmung úgy ver rám 2 másodpercet egy körben hogy nála semmmi nálam meg traction es stability control bent van
Multiban nincsen törés (meg replay se...) így a sok csíra szarik bele direkt kilök, levágják a kanyarokat. Persze játszam akkor csak barátokkal, de vagyuk kemény 4-5 en akikkel együtt játszunk ritkan vagyunk mind általában 2 en vagyunk, ha már autóverseny akkor ne két kocsi kerülgesse egymást
A chat mint oylan nem létezik, privát gamét az utolsó patchig nem is lehetett játszani, mert nem ment az invite, de Samsungnak még így is fagy pl az az egész Invite küldéskor vagy fogadáskor
A másik probléma az az iszonyatos lag és ütközés modell, multiban kb az nyeri az egész játékot aki betudja venni az első kanyart a maradék az szanaszéjjel repül lásd a jobb oldali vissazpillantó tükör az alábbi videóban, Samsungot meglökik és ahogy cikázik a kocsija tarol. Vagy csináltunk egy szinkron videót ajánlom mindenki figyelmébe a 4.-6. másodpercet az én szemszögemből még egy kocsi elfért volna kettőnk közt Samsungnál meg telibe kaptam 1:12 környékén szintén hasonló eset, de a legjobb 1:39 től jön, én balról előzök tisztán, nála jobbról elkaszálom.
Szal uram bocsá, hogy a sok nyomi és a nyomi progi ellen szellem kocsival védekezek, amivel ugyan úgy élvezhetem a vezetést a haverokkal, vagy meglepődést varázsolhatok a kis nyominger trollok arcára akik csak úgy bírnak előzni, hogy belém hajtanak nyíl egyenes szakaszon. Azért meg mert be kell kapcsolnom a segítségeket az A-s kocsikhoz én kérek elnézést de nem napi 24 órában nyomom, és lassan másfél hónapja nem is vezettem csak rendesen közúton, gép előtt ülve nem :P Kormánnyal egm elve csak pár hetet vezettem szgépen, még be sincs állítva rendesen finomhangolásra szorul..
De várunk szívesen vezetni, mert tényleg jobb többen, autolog ID: Harbonah, xfire ID szintén ott szoktunk egyeztetni, aztán TS TCM.hu szerverén, mert ingame chat ugyi luxus a mai világba, de a másik hangszóróit azért hallgathatom vezetés közben ha elfelejtem lenémítani, mert az autónémítás sem működik...