3115
-
#2869 "Ha egyszer szimulátornak szánták a játékot, akkor nem olyanokkal akarok játszani, akik árkád stílusban nyomulnak "
Játszanám én is nagyon szívesen szimulátorként ezt a játékot, ha valóban az lenne csak köszönő viszonyban sincs a szimulátorokkal.
Cseszhetem segítségek nélkül az egészet ha a Kis Pista szalagkorláton 200 al gyorsabban beveszi a kanyart mint én lassítva az aszfalton. Meg nem mindenkinek van kormánya illetve tud ugyan úgy játszani, Sasmung úgy ver rám 2 másodpercet egy körben hogy nála semmmi nálam meg traction es stability control bent van
Multiban nincsen törés (meg replay se...) így a sok csíra szarik bele direkt kilök, levágják a kanyarokat. Persze játszam akkor csak barátokkal, de vagyuk kemény 4-5 en akikkel együtt játszunk ritkan vagyunk mind általában 2 en vagyunk, ha már autóverseny akkor ne két kocsi kerülgesse egymást
A chat mint oylan nem létezik, privát gamét az utolsó patchig nem is lehetett játszani, mert nem ment az invite, de Samsungnak még így is fagy pl az az egész Invite küldéskor vagy fogadáskor
A másik probléma az az iszonyatos lag és ütközés modell, multiban kb az nyeri az egész játékot aki betudja venni az első kanyart a maradék az szanaszéjjel repül lásd a jobb oldali vissazpillantó tükör az alábbi videóban, Samsungot meglökik és ahogy cikázik a kocsija tarol. Vagy csináltunk egy szinkron videót ajánlom mindenki figyelmébe a 4.-6. másodpercet az én szemszögemből még egy kocsi elfért volna kettőnk közt Samsungnál meg telibe kaptam 1:12 környékén szintén hasonló eset, de a legjobb 1:39 től jön, én balról előzök tisztán, nála jobbról elkaszálom.
Szal uram bocsá, hogy a sok nyomi és a nyomi progi ellen szellem kocsival védekezek, amivel ugyan úgy élvezhetem a vezetést a haverokkal, vagy meglepődést varázsolhatok a kis nyominger trollok arcára akik csak úgy bírnak előzni, hogy belém hajtanak nyíl egyenes szakaszon. Azért meg mert be kell kapcsolnom a segítségeket az A-s kocsikhoz én kérek elnézést de nem napi 24 órában nyomom, és lassan másfél hónapja nem is vezettem csak rendesen közúton, gép előtt ülve nem :P Kormánnyal egm elve csak pár hetet vezettem szgépen, még be sincs állítva rendesen finomhangolásra szorul..
De várunk szívesen vezetni, mert tényleg jobb többen, autolog ID: Harbonah, xfire ID szintén ott szoktunk egyeztetni, aztán TS TCM.hu szerverén, mert ingame chat ugyi luxus a mai világba, de a másik hangszóróit azért hallgathatom vezetés közben ha elfelejtem lenémítani, mert az autónémítás sem működik... -
ManoNegra #2868 Honnan szedted le? Nekem is eredeti van de nem akarok szenvedni a hivatalos oldallal. Jöhet priviben is, ha nem akarod itt leírni. -
hekhubá #2867 Kösz a segítséget! -
JohnAngel #2866 A két kérdésre két nemmel válaszolnék, szóval nyugodtan rakd fel a DLC-t. -
hekhubá #2865 Sziasztok.
Megvan eredetibe a Shift 2 Unleashed Limited Edition pc változatba
és letöltöttem a dlc-ket, de nem a az Origonrol. De valaki irta hogy más oldalról is műkődik tökéletesen. De ha felrakom attól a játékot nem kell előről kezdeni, és a limited bónuszok nem tűnnek el????
A DLC nem ad plusz pénz ugye????
Előre is kösz! -
#2864 ennél jobb választ én se írhattam volna -
#2863 MERT HÜLYÉK AZ EMBEREK (KÉSZíTŐK) -
JohnAngel #2862 Hát ez meg, hogy lehet?
Még annak sem törik a kocsija, akinek be van kapcsolva?
De miért? -
#2861 hát ez itt a legnagyobb baj, hogy multiban nincs törés :( -
JohnAngel #2860 Rendes feltételek mellet szívesen versenyeznék, ami ezt jelenti:
- minden rásegítés kikapcsolva ( az autó törését, meg bekapcsolni)
- ütközés elleni mod törölve
Ha vannak olyanok, akiket így is érdekel egy verseny, azokkal szívesen játszom.
Még a karriernek az elején vagyok, de mire összejön egy jó kis csapat, addigra szerzek valami rendesebb járgányt is.
Ha egyszer szimulátornak szánták a játékot, akkor nem olyanokkal akarok játszani, akik árkád stílusban nyomulnak
-
#2859 pontosan...
Most hogy már nincs ütközés, hasonló képességű barátokkal már tud élvezetes is lenni. de idegenekkel hát pff. -
#2858 multiban ez így megy???? én még a singlet nyomom, ott legalább vigyázni kell a kocsira... hát ez így nagyon gagyi -
#2857 nem sok értelme van vigyázni az autókra ilyen pályákon...max sóderágyason, de ott se sok mert reset car, és megint nem vagy hátrányba. ez a szomorú -
#2856 miért másztok állandóan falra???? nagyon gagyi körök lettek -
#2855 ja még annyi, a lényeg, hogy tényleg nem a segítségekkel van a gond (régebben én is így gondoltam) hanem az, hogy NINCS TÖRÉS és emiatt nyomhatod neki orrvérzésig, sőtt jobb úgy venni egyes kanyarokat ha falon mész fék nélkül....na EZ amitől köze nincs a versenyekhez, mert semmi félsz vagy vigyázat érzés nincs benned és hibázni is lehet bőven emiatt, nem leszel hátrányban... -
#2854 Nem tudsz mit csinálni...ha egyszerűen nincs serverbeállításon segítség korlátozás és mindenki úgy meg ahogy akar. Meg kikapcsolt segítségekkel sincs köze a valós versenyekhez.
ui: ha van kedved versenyezgetni velünk szolj.
-
#2853 szerintem nincs bekapcsolva neki -
JohnAngel #2852 Így, hogy be vannak kapcsolva a rásegítések, nem azt az élményt adja, mint az igazi versenyek, de biztos, hogy ennek is megvan a szépsége. -
#2851 két vidi a készült 5 ből, a mási 3 uploadja megszakadt.. majd később
-
#2850 Jó volt most Online thx Harb, de a lényeg hogy mitől:
végre megcsinálta egy srác aminek alapból benne kellet volna lennie játékban, hogy amikor ütköznék átmegy szellem autóba az autóm, ezzel elkerülve, hogy kilökjenek szándékosan vagy a borzalmas hitbox-ot és "összetapadásos marhaságokat, ami miatt volt teljesen élvezhetetlen a játék még barátokkal is!
MOD -
#2849 Ha valaki jönne játszani online samsunggal most toljuk
TS-en fent vagyunk vagy xfire -
JohnAngel #2848 Azt azért mondhattad volna, hogy nem csak új autókat ad, de a játékos szintjét is felemeli 20-ra. Most rakhatom újra a játékot, köszönöm. -
Bullitt #2847 Origin-ben bent van a Shift 2 és a DLC is a My games részben? -
ml85ml #2846 Elvileg felraktam a DLC-t viszont nem találom az összes autót hanem csak kb a felét.ill 1 új pályám sincs. mi lehet a gixer? ha sikeresen feltettem a dlc-t akkor a karriernél kellene látnom új bajnokságokat? -
#2845 Gondoltam egyet, felraktam a DLC-ket, és megjavult.
Mindegy, most már gördítem tovább az ügyet, ha akkora balekok, hogy ezt nem tudják. -
#2844 Sikerült az EA supporttal eljutnom odáig, hogy miután minden szart megnézettek velem kibökték, hogy ez egy ismert probléma (autologba belépve összeomlik a játék) a fejlesztők dolgoznak rajta, ne használjam az autologot. -
#2843 ATI kártyáknál van csak ilyen hiba, ki kell kapcsolni a Catalyst AI-t... -
High end PC #2842 Azt vajon mi okozhatja, hogy régen a műszerfal meg a sisak nézet sokkal világosabb volt, mint most? Most tök sötétek azok a kameraállásk. Talán a patch ronthatta el? Csak mert patch előtt volt egy mod, amivel a motion blurt ki lehetett szedni, de most meg már a patch után a menüből is ki lehet kapcsolni. Vagy az nincs összefüggésben? Nem tudom, csak hangosan gondolkodom, de tudom, régen nem volt ilyen sötét a belső kameranézet, most meg már szinte játszhatatlan, nem látni olyan ól a környezetet. Nem tudom miért van ez -
#2841 nyomtál már verifáj fájlzt?
meg esetleg nézd meg a steam shift2 fórumát -
Renátó1985 #2840 A steames verzióm az exe leállt működés közben hibával kilépked :( . A gépemmel lehet valami vagy ez másoknál is előfordul? -
#2839 Köszönjük! (délelött még csak 1.0 verzió volt fent akkor még régebbi autókat írt felül)
Igen durva amikor át vannak építve az autók, nagyon jó DLC, főleg úgy, hogy megkaptuk és teljesen olyan mint az original lennel. -
High end PC #2838 Eddig egyetlen magyar hírportál se hozta le, ezért remélem örülni fogtok a hírnek! :))
PC-re a modderek kiszedték a játékból a 3. kiadatlan DLC-ét, mindössze kettő, összesen 2 MB-os fájlt kell felülírni a játékban és a következő kocsik landolnak a megvásárolható autók közé:
-Audi R8 Spyder
-Aston Martin DBS Volante
-Alfa Romeo C8 Spider
-Koenigsegg Agera
-Pagani Zonda Cinque Roadster (nem a HP edition)
Letölthető a nogripracin oldaláról, a PAKFILES könyvtárba kell bemásolni a két fájlt, az eredeti DVD verzióval teszteltem, nagyon szépen működik a mod, bugot eddig nem észleltem. :) -
#2837 nna igen kb ez a helyzet itt is XXD -
Szabi1991 #2836 -
#2835 valaki talált már megoldást a drag irányítás problémára??? -
#2834 Tegnap nem toltuk most meg munkába vagyunk igy nem tudom :) -
#2833 Megy nálatok az autolog?
Belépek, és 5 mp után összeomlik a játék.
Tegnapig működött -
Bullitt #2832 Sajnálom, hogy csak két versenyre volt időm... :S:S -
#2831 Ma esti versenyzőink:
Bullit:
Gábor:
Ricardo
-
#2830 Srácok, este megint Shift?:) Jön Bullitt is elvileg. :D