Yag#2449
Nem vagyok megelégedve a fizikával. Kanyarbani ütközéseknél teljesen irreális irányba sodródik ki az autó a pályáról. Az ember azt gondolná, hogy amikor két autó a kanyarban összesodródik akkor ellenkező irányba "pattannak" le egymásról. A frászt. Időnként olyan érzésem van mintha "tapadnának" az autók egymáshoz. Pl.
Jobbos kanyarra belső íven fékeztem rövidet, gondoltam kifékezem a max "megtámaszkodik" majd az autó a szomszédon és a jobbos kanyarba bekúszik az autó. Jahh. Fura volt látni, hogy teljesen ellenkező irányba balra a sóderágyban kötöttem ki. Több hasonló teljesen hülye irányba sodródást is érzékeltem már verseny közben is.
Másik mókás dolog, bevág elém egy autó, elkezd leszorítani, szinte 45fokban keresztbe áll előttem és bele lassulok a palánkba vagy gumifalba. Fel akar tartani míg a mezőny elsuhan mindenki mellett ?
Szabad szemmel is jól látható hogy ha másod magammal sodródok ki a sóderágyba akkor a másik autó mintha gond nélkül kijön a sóderból mintha az csak egy darab aszfalt csík lenne, én meg lépésbe tudok kikecmeregni belőle, persze ilyenkor az egész mezőny már rég elhúzott mellettem.
Szal nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem ezek a fizikai megoldások kezdenek nem tetszeni. Kiábrándítóvá teszi a játékot. Pachben reménykedem ami javíthat ezeken ...