bgabor#2089
Kipróbáltam én is, szerintem ez egy marha jó játék lett!
A grafika, hangok, zene tökéletesek, az irányítással semmi bajom nincs. XBOX360 for Windows controllert használok, már az első indításkor kész volt a tökéletes kiosztás, semmit se kellett állítgatni. Semmi lag, semmi probléma. A versenyek jók, a kocsik, a pályák, az időjárás(különösen a hajnal) gyönyörűek. Kicsit csiszolni kell még az optimalizáláson meg az ütközések hatásain, és tökéletes lesz. A GRIDnél jobb, (pedig az is egy nagyon ütős progi volt) nagyon eltalálták.
Szimulátor? Nem, de nem is hiányzik. Nem is értem, ki várt szimulátort az EA-tól. Én amúgy a PC szimulátoroktól nem vagyok elájulva, az egy zseniális GTR2-től eltekintve a többi számomra az erősen felejthető kategóriába tartozott, GTR számtalan rókabőrei, LFS, mind.
Szóval szerintem nagyon jó progi született, messze van a szar árkád cuccoktól, de a vérszimulátoroktól is megőrzi a kellő távolságot. Rég szórakoztam ilyen jól autós játékkal, egyértelműen az újkori NFS-ek legjobb darabja, kész felüdülés az undergeround-MW-carbon-undercover-hot pursuit2010 korszak feneketlen mélysége és sötétsége után.