3115
-
#2104 Én LFS-ben egész jól driftelgettem, nem voltam profi de tudtam menni egy egész kört is akár folyamatos drifttel. Itt viszont egy centit nem tudok megtenni. Szerintem az input lagg miatt. Majd kipróbálom azzal a dll-el de az meg borzalmasan elrontja az FFB-t.
Van olyan aki minden seggitség nélkül tolja kormánnyal és megy neki a drift? ha igen, milyen beállításokat használ? -
Csaba85 #2103 Az első nagyívű kicsit elbasztam de ennek köszönhetően sikerült driftben tartani a kocsit egész sokáig majdnem a célegyenes ráforditojái. Abban a kanyarban én egyedül a legszűkebb íven fordulva kaptam pontokat nem sokat de az a 20-30 pont 3 kör alatt elég sok.
Az a baj szerintem hogy ezen pályán rohadtul nem ugy osztaja pontokat ahogy kéne, a legjobb esélyed ami nekem is bejött az első hosszú egyenest hagyd egy picit hosszabbra és amikor 2 kanyarral később az S hez érsz pont jól fog kijönni.
De hogy őszinte legyek az egész rohadt pálya a mázlin alapul. -
#2102 azéééé jó hallani, h nem mission impossible :D
nekem 2,5 órám van abban a Miami pályában
máááá mindent csináltam a végén: RX8-on áttételt változtattam, folyamatosan 100 felett tartottam a sebességet, a pályára felfestett nyilak íve mentén mentem kilinccsel előre, autót váltottam: BMW M1 Procar, Falken Porsche
semmi :/ - 1077 xp felett nem akar sikerűűűűűni
a célegyenes ráfordítóban pl. akárhogy toltam neki soha nem adott még pontot
a pályának - ahogy te is észrevetted - "érdekessége", h amiért minden más pályán kapsz pontot, azokért itt távolról sem biztos
volt nem 1x olyan, hogy 3-ban lapon 100 km/h felett előre és ÁLL A SZÁMLÁLÓ
emléxel-e arra, h "a végén mikor már mindent feladtál és sikerült", na akkor mit csináltál konkrétan? -
#2101 A feka jampi majmokat még megértem, hogy ilyenben égetik magukat, de hogy ez egy embernek is tetszen... -
vajo #2100 gamepadra nem tudtok valami jó beállítást? -
Csaba85 #2099 sikerült-e vkinek már becuppantani Vaughn Gittin Jr. Monster Energy Mustang GT-jét?
Igen olyan lazan 8 orába került eliten + billenytüzettel mert jelenleg nincs kormányom.
Az első versenyek lazán nyerhető a gyári drift alliances kocsiddal amit kapsz de az utolso az valami horror ha 1 köt alatt nem teljesitesz 500 pont ne is folytasd, nekem max 640 sikerült kipréselni egy körből de a végén mikor már mindent feladtam sikerült :/ Ne is álmodoz az első helyről én örültem hogy 2. meglett az is 7 ponton mulott
Pontok nagyon gyakran nem pörögnek jó kérdés miért nem, szerintem a sebességhez lesz köze, valamiért ha tul lassan mész hiába is van elég meredeksége az autonak nem pörögnek a számok. Legfökép ezen az 1700 pontos versenyen látszik nem is egy ponton hogy nem számol hiába driftelsz. -
#2098 Végre össze lehet hozni normális arany festést!
2097: hát én még csak barátkozok a driftel, kb 1 méter ha sikerül...persze csak 1x próbáltam:) -
#2097 SHIFT 2 - KÖZÉRDEK
shift2-es srácok, hilfe
sikerült-e vkinek már becuppantani Vaughn Gittin Jr. Monster Energy Mustang GT-jét?
megvan összes drift menet aranyra, 1-et kivéve
a Miami drift pálya olyan, mintha rosszul lenne megírva
nem mindenhol pörgeti a pontokat, akkor sem ha lappal mész előre 3-asban végig
1702 XP-t kell ott összehozni 3 kör alatt, de nekem eddig max 1077 sikerült
mi a titka ott az 1702 pontnak? -
#2096 A kérdés inkább az lehetne,hogy mit ronthatott el,hogy egyáltalán lett ideje.Lehet egy bogár felcsapódott a kocsi elejére és az a többletsúly okozhatta a 9 ezredet:) -
#2095 bissztoss vmi drága kormánya van -
#2094 Autolog mai termés rekord:00.00.009-es idő egy körön...
No comment -
HUN BECSEHELY #2093 Köszöntem szépen. -
#2092 A játék főkönyvtárába, a inditó exe mellé Imput lag meszüntető.
-
HUN BECSEHELY #2091 Úrak.Lenne egy kérdésem.Hova kell bemásolni a "dinput8dll"-t? -
bgabor #2090 Xbox360 kontollerrel játszom és semmi baja nincs. Nem laggol, nem rántja sehová, tükéletesen megy. Amúgy elmondanád pontosan mit értesz "elrántja az autót a francba" alatt? -
bgabor #2089 Kipróbáltam én is, szerintem ez egy marha jó játék lett!
A grafika, hangok, zene tökéletesek, az irányítással semmi bajom nincs. XBOX360 for Windows controllert használok, már az első indításkor kész volt a tökéletes kiosztás, semmit se kellett állítgatni. Semmi lag, semmi probléma. A versenyek jók, a kocsik, a pályák, az időjárás(különösen a hajnal) gyönyörűek. Kicsit csiszolni kell még az optimalizáláson meg az ütközések hatásain, és tökéletes lesz. A GRIDnél jobb, (pedig az is egy nagyon ütős progi volt) nagyon eltalálták.
Szimulátor? Nem, de nem is hiányzik. Nem is értem, ki várt szimulátort az EA-tól. Én amúgy a PC szimulátoroktól nem vagyok elájulva, az egy zseniális GTR2-től eltekintve a többi számomra az erősen felejthető kategóriába tartozott, GTR számtalan rókabőrei, LFS, mind.
Szóval szerintem nagyon jó progi született, messze van a szar árkád cuccoktól, de a vérszimulátoroktól is megőrzi a kellő távolságot. Rég szórakoztam ilyen jól autós játékkal, egyértelműen az újkori NFS-ek legjobb darabja, kész felüdülés az undergeround-MW-carbon-undercover-hot pursuit2010 korszak feneketlen mélysége és sötétsége után. -
#2088 A 3as szintű gumi + felfüggesztés és fék kombó nálam bevált több körös drifteket tolok gumidurranás nélkül illetve a tune opcióban esetleg növeld meg a kerekek levegőnyomását. -
#2087 Köszi kiprobálom!:) -
#2086 GP3-ba volt anno, hogy az előre megirt progit nem lehetett átvágni :)
Menettem 5 percenként az állást majd kidurrant a gumi..mentés vissza kimentem a boxba új gumiért..megteszem azt az 1 kört és pontosan ugyanott eldurrant a gumi :D -
Bullitt #2085 Én leállok a második kör végén egy kicsit, átváltok telemetriára és megvárom, míg kihűlnek a kerekek. :) -
#2084 Adott egy 3 körös Drift verseny,ugye elég nehéz ugy végigmenni,h ki ne durranjon a gumi,ha pedig kidurran szinte irányithatatlan az auto.
Mit csinál a paraszt?
Optionsba kikapcsolja a Damage-t,majd vissza megy a versenyre,és láss csodát a gumi az nem durran ki,de a 3/2-ik körben amikor egyébként eldurranna a gumi az autó valamiért irányithatatlanná válik!
Szóval a kib.szott gumi az elduran akkor is csak te nem látod csak érzed!
Eldurrant az agyam -
#2083 kipróbálom, köszi! -
#2082 Speed Sensitivity rakd 10-20%ra. -
#2081 Egyenesekben a legkisebb kormánymozdulatokra is olyat beleránt, hogy utána alig tudom megfogni a kocsit, erre nincs valami megoldás? -
#2080 Jaj bocsi, félrekattoltam, de akkor megpróbálok válaszolni a kérdésedre. :) Ugye vannak szintek. D-től A-ig. Általában írja, hogy milyen szériában indulsz. Pl. C szériában nem indulhatsz 1000+-os B-s autóval. -
#2079 valamikor csak szerver kereső progi volt..igaz én ASE-t használtam ;) -
#2078 Köszi. már szedem is :D -
#2077 Így van -
#2076 xfire a zsííír program ;) -
szilard12 #2075 -
#2074 Sziasztok lehet, hogy hülye kérdés és lehet, hogy párszor feltették már, de nemtalálom a megoldást. :/ Szóval amiket játékon belül csináltam képeket rendesen photo mod ban azokat mivel, hol lehet megnyitni? A dokumentumokban valami med fájlokat találtam csak. Vagy mivel tudok képeket csinálni esetleg, mert ugye a printscreen win7-nél kilőve. :D Köszi előre is . -
Reg5 #2073 Kormánnyal. -
vajo #2072 Bocs hogy így első hsz-em szidás, de akkor is ritka szar az irányítás bill-el is, és gamepaddal is. Kanyarodnék azt elrántja az autót a francba, nem tudom hogy tudtok ti ezzel így játszani... :@ -
Reg5 #2071 A kérdésem nem ez volt :) -
#2070 Van amikor lefestesz vagy lematricázol egy autot, és a garázsban egy másik kocsi is megkapja ugyan azt :D
(fóliánál meg ami ugyan azon a helyen van) -
#2069 van benne egy rakat hiba! majd jön pár pecs úgyis..
Van gumikopás sima versenynél? mert én nem érzem...meg nem is jelzi sehol hogy mennyire fogyna. -
#2068 Akkor elég lassú volt,nálam egy ismeretlen 1mp alatt tudta le a kört:) -
mk452001 #2067 Hali!
Ti már találkoztatok olyannal, hogy ha elmentitek a replayt, és visszanézitek, más a kocsitok színe?
Mert én egy adag fehér autóval tettem pár próbakört Alpential-on, és az elmentett visszajátszásban már mindegyik piros. -
#2066 Azta...azért már is megjelentek a csalók Autologon. 5mp alatt teljesítette a srác az 1 perces kört. :) -
szilard12 #2065 Hello nem tudna valaki valami realis kormanybealitasokat??