Need for Speed: Shift 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Waczkor

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Skynet
"hangok szarok, animáció gáz, grafika ócska"
Tipikus hozzáállás,lenyomhatnak akármekkora adag tehénszart a torkodon a lényeg hogy széplegyen díszeslegyen illatozzon...😄
Kb mint a francia autótulajdonosok..😄

//
Nem vártam szimulációt nem is keresem, hiába hazudták hogy majd GT5 szintû grafika meg szimuláció,a közelébe nem ér, de nem is vártam,egyértelmû volt hogy kamu,minden NFS elött vannak ígéretek...😊
A SHIFT1-nél mindenképpen jobba játék,márcsak azért is mert az irreális oldalirányba pályáról lepattogást eddig nem tapasztaltam...
Viszont van benne valami amit irogatnak,számtalan autó kiszámíthatatlan és idiótán reagál a kormánymozdulatokra,ez teszi az egész játékot nehézzé,ami valljuk be elég gáz....Inkább ne rángatózzon az autó apró kormánymozdulatokra,és legyen kiszámíthatóbb,és legyen az ellenfél keményebb....Ez így ebben a formában számtalanszor idegesítõ...

rFactort pedig hagyjukmár, NFS címet rfactorhoz (azért annyira nelegyünk már elájulva oké szimulátor,de a játék jelentõs részét vagyis az autók jórészét fanok csinálták nem kis túlzásokkal,persze szerencsére vannak kívételek) meg GTRekhez hasonlítgatni totálisan felesleges... Mondanám hogy hasonlítgatni Forzához és GT5höz kéne,de ez a game azoktól elmarad...
Vannak ostoba hibái,de el lehet vele ökörködni,hangulatos...Ennyi...
"láthatóan nehéz egyenesben tartani a kocsi, instabil, izeg mozog, pedig egy egyenesben a legkevésbé szokta ezt csinálni egy járgány..."

Én anno 120-as Skodán tanultam vezetni, az pont így kóválygott. 😄

jah, de legalább KISZÁMíTHATÓ az autó mozgása, nem lesz az egy 40 körös versenynél, hogy hé, ez meg hogy a faszba történhetett.

rF2-õt "fikázni" kár, a legszebb szimulátor lesz, teljesen borult ég mellett meg ne várj csillogó cockpitet meg etc (a hangok nem véglegesek). és ott legalább lesz dinamikus esõ, teljesen dinamikus napszak, lesz HDR, idõmérõ meg minden más is, az online részrõl nem beszélve... A grafika kurvára nem ócska. Nézd meg a Belgiumi rF2-es videót, aztán utána nyilatkozz.

Nem lenne nagy gond a SHIFT 2-vel, de hiába kezelem játékként, ha random rakoncátlankodik, illetve X+Y dolgokat csinál, minkor én nem is mozdítok, csak hanygaf*sznyit a kormányon. a jó grafika meg ettõl nem menti meg. Jövõre most már tuti nem veszem meg, hacsak nem ér valahogy fel végre a szinthez, de ezt most kizártnak tartom...
Totti5
Elaluldtam a videón😊) hangok szarok, animáció gáz, grafika ócska. Fizika valszeg jó lesz, de ez már nekem kevés.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Nézzél valódi felvételeket, sokkal kezesebb mint a játékba😊 mondhatni unalmas sínautó! ez játék, itt nem kell keresni a teljes realitást. Bármelyik játékszimmel gyorsabban lehet menni mint a valóságban, úgy lehet rángatni az autót amit ha valóságban csinálnál repülsz, és a pályák is akármilyen lézerszkenneltek sosem adják vissza a valós szintkülönbségeket, dõlészögeket, és a valós tapadást. Ez játék, játékként kell ezeket játszani.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

jah, és tudod mi a vicc? az, hogy így lényegében nehezebb vezetni benne mint egy szimulátorban. hihetetlen, hogy a faszba lehet ezt így elkúrni. attól mert valami HC szimulátor, még nem nehéz vezetni, ezt kéne felfogni az EA-nek meg az SMS-nek, és kiadni, egy igazi szimulátort baszott jó köntösben. Akkor eladások is az egeket vernék.

mert ez így nálam kevés.

nézzük meg ezt. közel sem nehéz vezetni a járgányt, de legalább egyenesen tudunk vele menni, és úgy viselkedik, ahogy kellene. mert fizika van alatta. 😞 csalódás. a pénzt bánom a legkevésbé, és lehet tolom pár órát még, de nah :/

kibaszott egyszerû lenne pedig megcsinálni... ha a simbin évente ontja a rókabõröket vezethetõen, ezeknek a balfácánoknak meg nem sikerül.

még mielõtt valaki leordítja a fejem, nem azzal van bajom, hogy arcade vagy nem, fel sem merül el, hanem az, hogy vezethetetlenebb gyakran, mint a legkomolyabb szimulátorok... és ez tudnám mi a francnak jó???
antgecc
Ez az ingadozás nálam is jelentkezett. Nagyon idegesítõ. Egyenesben billeg a kocsi jobbra-balra.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Prince23
Muttley
szerémi út esténként és rendszeres álarcos vásárlás a MOL-nál 😄

Just do it :)

pxxl
kell még egy benzinkút, meg egy bérelt parcella 😄

All hail the double x!

Muttley
RWD, 860 kg és 240 LE, ne csodálkozz 😉
én szeretnék egy olyan autót
szervizes kollégával együtt 😄

na megvolt a mai kurvaanyázás is 😄
most éppen az idõmérésen, 1:34 alatt kell beérni minimum nekem kb 1:45, annyira jó vagyok...
de továbbra is makacs vagyok és elite modeban játszom. ha lenne 100 ezrem kormányra nem hiszem h mernék venni 😄
tényleg mindenki röhögve nyomja gamepaddal, bill-el eliteban és csak én vagyok ennyire szerencsétlen?

kigyorsításnál szerintem itt is sima padlógáz a kanyaroknál... 😞( elkeserítõ. valaki valami pozitívat ezügyben?

Az is zavar, hogy láthatóan nehéz egyenesben tartani a kocsi, instabil, izeg mozog, pedig egy egyenesben a legkevésbé szokta ezt csinálni egy járgány...
ToCsEk
<#worship>köszi

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Black Ghost
shift+enter
ToCsEk
hogy tudom elmenteni az otpionst? beállítok mindent majd kilépek és nem menti el.

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

darki81
Na, kipróbáltam onlinén a merdzsót 😄
5-3 embertõl visszahallottam a játékot, de biztosan le lehet majd némitani a mikrofont a játékban.
Minden kocsi ért, ezért az egyik majom asszem zondával, vagy valami hasonloval jött, és nem a verseny érdekellte, hanem hogy mindenkit kilökdössön 😄 (majdnem legyõztem a lomhakocsival)😄
De amugy nem rosz, csak még tanulmányozni kell meg finomitgatni a dollgokot, és beállitani ezt-azt! 😊

Délután várjuk samsung123-al a versenyezniakaró embereket TS3-on! 😊
ip: utp.hu
szoba: vrT.

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Black Ghost
Úgy értem, ha az options/adjust controls/advanced résznél, a Steering Lock-nál %-ot lát és nem °-ot, akkor rossz helyen van, lépjen át egy másik kormánybeállításra. Nekem pl. egy noname kormányom van amit csak a fanatec kormánybeállítás lát, csak itt tudok fokot állítani.
Kössze, akkor még nem adom fel. 😊
Padlófék-padlógáz az elsõ pár verseny...

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Krisz018
Valaki tudna adni egy jó kormánybeállítást? Elõre is köszönöm!
Üdv!

az erõs járgányoknál kigyorsításkor vigyázni kell arra, nehogy kipörögjenek a kerekek? vagy ez végig ilyen szar?
Sikerült kipróbálnom a virágbolti verziót, arcade-nak egész jó, de a szimtõl messze van. Ráadásul egy két helyen az a morva best line olyan hülye helyen van, hogy az szinte fáj.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Hopp, itt van nagyobb méretben a kép.

Tedd fel ezt az új (beta) Catalyst-et! Esetleg elõtte próbáld meg, hogy a képen látható bekarikázott opciót ki- vagy bekapcsolod!

Gabisan
Ja ,es a kimentett replay-eket hogyan lehet visszanezni?

Asrock P67 Fatality,SB 2500K/4500Mhz,Corsair 2x2048 KIT 2133MHz CL9-10-9-25, Asus HD5870 1024MB GDDR5 Voltage Tweak PCI-E, 900/5000Mhz.Samsung SATA2 2x1TB F1,Audigy4,Cooler Master M620,S27A550H

Sziasztok!!

Segítséget szeretnék kérni mert nekem probléma van a megjelenítéssel ati 4850 karim van win7 x64 rendszer és nagy fehérséget látok a kocsin belül ill. kivül is és csak pálya szélét látom normálisan?
Muttley
egészségedre

Gabisan
Tud e valaki megoldast arra ,hogy a beszedhang normalisan hallhato legyen?Jelenleg alig hallhato valami,a tobbi hangok jok.

Asrock P67 Fatality,SB 2500K/4500Mhz,Corsair 2x2048 KIT 2133MHz CL9-10-9-25, Asus HD5870 1024MB GDDR5 Voltage Tweak PCI-E, 900/5000Mhz.Samsung SATA2 2x1TB F1,Audigy4,Cooler Master M620,S27A550H

Norbi1990
Nem értem, hogy a Logitech profilerbe beállítottam, hogy kevesebb ffb legyen de játék cseszik rá és ugyanolyan erõs.Játékba is levettem 10%ra és ugyanolyan mint 70en. Ezt hol lehet állítani???
Mókás gyerek vagy te, akinek fogalma sincs, hogy sokkal, sokkal nagyobb kihívás live-on másokkal játszani, ráadásul szinte minden pályára más beállított kocsi kell a jó eredményekért.
Minimod

Here is a very minimal tyre mod which gives more reactive handling, without being intrusive. AI seems to cope very well with it, and I have good driving sensations with it. It does not change grip levels or anything important, just make the tyres react quicker to steering movements-> kills most of the floating some cars sometimes have.
It's just a question of personal preference.

darki81
#1818 & #1817
<#taps>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Ha valaki kormány nélkül játszik, de szeretne nyerni egyet akkor látogasson el ide!

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Irányítás nekem is fura, de szokható. DFP-vel sikerül beállítanom 200°-ra, ehhez szoktam hozzá, de kipróbálom majd nagyobb szöggel is. Furcsaságok azért vannak, nálam néha elfelejti az ff-t.
Drift kormánnyal nagyon nem megy, xbox360-as kontrollerrel viszont egész egyszerû. Így viszont kicsit fura, versenyt kormánnyal, driftet gamepaddel...

AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD

Muttley
facepalm, ne erõltesd, reichstag lesz, cheer up
😄 😉

antgecc
gesztikulál: beszédét taglejtésekkel tarkítja

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Muttley
gesztikulálni, mi? 😊
fogalmazásgátló.. 😄
ember, ha sz.r hangulatod, akkor olvass vicceket vagy verd ki...
a balhét 😉

thedriver
DFGT-vel nem éreztem késést, az más kérdés, hogy szenvedtem vagy fél órát a beállítással. Az tényleg idegesítõ volt.

Waczkor
Drifttel én is szenvedek eleget.Mondjuk eddig mindenhol elsõ lettem,de sokszor kell újrapróbálnom.Néha olyan szépen lehet terelni,irányítani hogy 3-4 kanyart végigdriftelek,más kérdés hogy ha nem a jó íven,akkor nem ad annyi pontot.Máskor meg elsõ kanyarban átvált a tv fekete-fehérre😊
Az a baj,hogy ha elrontom a driftet,akkor legalább 2 kanyart bukok,mire visszaáll az autó egyenesbe.

Lenyomtam egy idõfutamot a Gumpert Apolloval,iszonyat durva az autó.Kikapcsolt segítségekkel olyanokat lehet csúsztatni,hogy ihaj.

Szerintem nincs baj se az AI-val,se a fizikával.Pro nehézségen játszom,kikapcsolt segítségekkel,egyedül a pályavonal van bekapcsolva ott ahol nem ismerem még a pályát.

Autolog lehetne részletesebb a rekordokat illetõen,mert ugyan nem hiszem hogy megdönteném õket,de semmit se ír ki.Se azt hogy milyen segítségekkel,milyen autóval csinálták,semmit.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

antgecc
Te biztos az életben is ilyen idiótán gesztikulálsz, de ezt fórumon nem muszáj erõltetni, mert nagyon idegesítõ és szar így olvasni a kommentjeidet.

antgecc
PC-n kormánnyal is késik. Ostoba egy program lett ez. Kurva nagy csalódás. Eddig egyetlen egy autós játéknál sem tapasztaltam ilyen szarakodást a kormánybeállítással, egyetlen másikban sem láttam kormányzási lagot. Ezzel így játszhatatlan.

Muttley
ha meg elsõre meglennének a fullos verdák, akkor meg nem jáccccccccccccanáááá vele
meee akkóó hol a kihívás?
tessék gyõõõõõõõzni, oszt' lesz fullos géped 😉

SötétBarom
Xbox joyyal tolja valaki? Kegyetlenül késik.. Elõször azt hittem alacsony az FPS, de mindent csutka lowra húzva is szar.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

antgecc
Tévedés. Nem a % jelenti ak ormányszöget. A kormányszöget fokban tudod megadni legalul. A sensitivity-ket rakd 50-re, kivéve speed sens, ami 0! Összes deadzone 0-ra. Kormány nálam 590-en van.

Így nagyjából elviselhetõ az irányítás.

Tegnap este nyomtam pár órát single módban, és azt kell mondjam, így a játék hányinger. Idegesítõ, fõleg mikor nem lehet autót választani, tuningolni, beállítani. Alig várom, hogy legyen jó autóra pénzem legyen, és irány a Live.
Köszi! majd este megnézem akkor pontosabban!
Black Ghost
Pontosan, de három monitornál sem ér sokat, hiszen az oldalsó monitorokon alapvetõen az autó oldala látszik, minek elfordítani a látószöget, ha egy sima fejmozdulattal is látod azt.

Amúgy ez a megoldás még mindig jobb mint pl. a Race07-ben, ahol a kormány mozgatására változik a látószög, na az tényleg hányinger közeli állapotot tud elõidézni.
copass
az a baj a head tracking-el hogy 3 monitorral van értelme csak, mert hiába nézel balra, a nézõpont de 1 monitoron mit látsz? a jobb oldalt mert oda nézel miközben a fejed balra van. püff.
ennél még ez is jobb ami itt van, hogy követi a pályát a fejmozgás.