nfs-shift-2-unleashed-ios-logo.png?cb=14
  • Skynet
    Scriptelt kicsúszás itt? Nincs,végig ugyanúgy viselkednek az autók,nem vettem ilyet észre...F1 2010-nél kb fél óra játék után feltünt holvannak az adott pályán a direkt csúszós helyek,itt semmi..:D
    Csak a kormánybeállítással szarozok,és qrvára elment az egésztől a kedvem mert állandóan: Állítgatás..Futam indít,próba...nemjó,kilép menübe...Állítgatás...futam indít...nemjó,kilép menübe....Álllítgatás...
    Van olyan autó aminél tök jó,és élvezhető...Aztán berak a gép egy másik kocsit,és szószerint irányíthatatlan rángatózos fos az egész...Nehogymár kocsinként állítgassam a kormányt...
    1ébként valaki írta hogy szar az AI..Nekem nincs vele gondom néha lökött hátulról a gép de ritka és épphogy koccan...Viszont sokkal gázabb az hogy hátsókerekes autót hátulról tolok és ÉN kipördülök,őmeg megytovább...Meg néha valahogy "összeakadnak" a kocsik,volt hogy féktávon belsőíven előztem,nekemjött az ellen és nemtudtam semmitse csinálni,mentem ki vele együtt a fűre mintha egy kamazzal tolnának egy kispolskit....