nfs-shift-2-unleashed-ios-logo.png?cb=14
  • Skynet
    "hangok szarok, animáció gáz, grafika ócska"
    Tipikus hozzáállás,lenyomhatnak akármekkora adag tehénszart a torkodon a lényeg hogy széplegyen díszeslegyen illatozzon...:D
    Kb mint a francia autótulajdonosok..:D

//
    Nem vártam szimulációt nem is keresem, hiába hazudták hogy majd GT5 szintű grafika meg szimuláció,a közelébe nem ér, de nem is vártam,egyértelmű volt hogy kamu,minden NFS elött vannak ígéretek...:)
    A SHIFT1-nél mindenképpen jobba játék,márcsak azért is mert az irreális oldalirányba pályáról lepattogást eddig nem tapasztaltam...
    Viszont van benne valami amit irogatnak,számtalan autó kiszámíthatatlan és idiótán reagál a kormánymozdulatokra,ez teszi az egész játékot nehézzé,ami valljuk be elég gáz....Inkább ne rángatózzon az autó apró kormánymozdulatokra,és legyen kiszámíthatóbb,és legyen az ellenfél keményebb....Ez így ebben a formában számtalanszor idegesítő...

rFactort pedig hagyjukmár, NFS címet rfactorhoz (azért annyira nelegyünk már elájulva oké szimulátor,de a játék jelentős részét vagyis az autók jórészét fanok csinálták nem kis túlzásokkal,persze szerencsére vannak kívételek) meg GTRekhez hasonlítgatni totálisan felesleges... Mondanám hogy hasonlítgatni Forzához és GT5höz kéne,de ez a game azoktól elmarad...
    Vannak ostoba hibái,de el lehet vele ökörködni,hangulatos...Ennyi...