nfs-shift-2-unleashed-ios-logo.png?cb=14
  • Bullitt
    Én már két héttel ezelőtt játszottam két napon keresztül és leírtam hosszasan, mit is gondolok a játékról. Nagy negatívum szerintem nincs benne, mert autóversenyzésre tökéletes program, az egyetlen bajom vele, hogy az "Unleashed" alcím egyáltalán ne érvényes. Nagy ziccereket hagytak ki megint, s ugyan van újítás, én úgy érzem, nem elég. Mert kissé több fejlesztési idővel talán bekerült volna az időjárás és a szimulátor oldal is kissé normálisabb lenne (értsd: több beállítást engedne), mert lássuk be, még mindig elmarad a GT5 és Forza szinttől (bár szépen felzárkózott), rFactortól pedig még nagyon messze van. Ez persze nem gond, hiszen nem is rFactor konkurenciának készült. A Shift 2 új megközelítésbe akarja vinni a szimulátor réteget, hogy végre észrevegyék a pl. rFactorosok is, hogy a pilótafülkébe nem csak rögzítetten ülsz és nézel magad elé. Szvsz egy helmet cam tényleg csak növeli az izgalmát a versenyzésnek és nem lesz száraz körözés, mint a legtöbb szimben.
    9/10-et mondtam volna, de olvasom a gépigényről szóló rémhíreket és nekem ez nagyon nagyon számít manapság, mivel egy laptopon játszok. :D Így egy fél pontot még levontam emiatt, bár tapasztalni csak hétvégén fogom tudni, még nincs meg a játék. De én már amúgy is két hete kb. 17 órát játszottam vele.
    Mellesleg szerintem az egészben a legnagyobb királyság a drift. A játékidő kb. felét én azzal töltöttem. :D